Εντυπωσιακά video animations της Τηλεόρασης!

Δημιουργία Τηλεοπτικού Video Animation – Μέρος 2o

Επιστρέφω αυτή την Πέμπτη με μάθημα After Effects όπου θα δημιουργήσουμε το εντυπωσιακό video animation που χρησιμοποιεί πλέον το κανάλι του Alpha για την ενημέρωση του προγράμματος του! Ένα minimal και εντυπωσιακό ύφος, το οποίο μου άρεσε απο την πρώτη στιγμή!

Στο πρώτο μέρος είδαμε το στήσιμο των γραφικών και σήμερα θα ολοκληρώσουμε το animation και έτσι θα ανακαλύψετε εύκολα και απλά, ότι ακόμη και η πιό εντυπωσιακή και πολύπλοκη δημιουργία, ουσιαστικά αποτελεί μία βασική δημιουργία, εαν και εφόσον πάρουμε τα πράγματα “βήμα προς βήμα“!!!

Ένα υπέροχο Μάθημα After Effects

Δεν μπορώ να μετρήσω τις στιγμές μέσα απο τις οποίες έχω εντυπωσιαστεί απο το Adobe After Effects, το σημερινό μάθημα, αποτελεί μία απο εκείνες τις στιγμές, τις οποίες απλά θέλεις να κάτσεις και να ασχοληθείς για μία ζωή με το πρόγραμμα διαμάντι της Adobe! Ένα πρόγραμμα, το οποίο απο μόνο του, είναι ικανό να σας δώσει μία πολύ καλή θέση σε κάποιο δημιουργικό γραφείο ή ακόμη καλύτερη, να σας καθιερώσει σαν έναν επιτυχημένο video animator!

Τα εύσημα στους πραγματικούς δημιουργούς

Δημιουργία Τηλεοπτικού Video Animation – Μέρος 2o

Επειδή αναφέρω συνεχώς ότι το πιό σημαντικό πράγμα σε μία δημιουργία, είναι φυσικά ή αρχική ιδέα, θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους δημιουργούς του συγκεκριμένου πακέτου με animations που αγόρασε ο Alpha και δεν είναι άλλοι απο τον κύριο Tony Zagoraios και την εταιρεία NOMINT!!! Συνεχίστε να δημιουργείτε μοναδικά γραφικά και φυσικά να εμπνέετε τους απανταχού λάτρεις του Adobe After Effects με τις εντυπωσιακές δημιουργίες σας!

Περισσότερα για την NOMINT μπορείτε να βρείτε εδώ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση των animations του Alpha για περισσότερες ιδέες!

https://vimeo.com/75592444

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Είτε λατρεύετε το video, είτε οποιονδήποτε άλλον τομέα της δημιουργίας, θα σας δείξω τον δρόμο για την απόλυτη εκπαίδευση και άμεση εύρεση εργασίας στον Κλάδο που αγαπάτε!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]