Δημιουργία Σελίδας "Testimonials"

Όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία το teachme.gr σας παρουσιάζει απλόχερα τα καλύτερα Ελληνικά μαθήματα μέσω video, έχουμε δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση, μία σχέση η οποία "ξεφεύγει" απο τα "παγωμένα" και "απρόσωπα" πλαίσια του internet. Απο το πρώτο video μέχρι και το σημερινό, σκοπός και στόχος μου είναι να σας δώσω την καλύτερη εμπειρία εκμάθησης και αυτό είναι κάτι το οποίο συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνω σε καθημερινή βάση!

Σήμερα εγκαινιάζω μία νέα σελίδα με τίτλο "Testimonials" και ζητώ απο όλους εσάς να γράψετε την αποψή σας για το teachme.gr! 

Η Γνώμη σας Μετράει

Testimonials σε απλά Ελληνικά σημαίνει "Μαρτυρίες" και αυτό θέλω απο εσάς! Θέλω με την "Γνώμη" σας, να γίνετε και εσείς ένα μέρος της αγαπημένης σας σελίδας και επίσης να μου εκφράσετε είτε την συμπάθεια σας, είτε κάτι το οποίο θα θέλατε να βελτιώσω! (Για τεχνικά θέματα φυσικά μπορείτε να γράψετε στο forum).

Έτσι η εμπειρία σας στο teachme.gr, θα μείνει "χαραγμένη" για να την διαβάζουν όλοι οι "μαθητές" της σελίδας!

Η παρακάτω προσφορά έληξε

Κερδίστε 7 ημέρες Premium

Για τα Δωρεάν μέλη που δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της Premium συνδρομής μέχρι σήμερα, θα σας προσφέρω 7 ημέρες απολαυστικής Premium Συνδρομής για την Γνώμη που θα εκφράσετε και θα μοιραστείτε μαζί μας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε την Γνώμη σας για το teachme.gr και στην συνέχεια να μου στείλετε ένα email με το username σας.

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!

Για τα Premium Μέλη δεν χρειάζεται να πω πολλά, ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" για την συνεχή σας υποστήριξη είναι πολύ λίγο και θα ήθελα να μου εκφράσετε την γνώμη σας στην Σελίδα "Testimonials" γιατί ειδικά η δική σας Γνώμη "παίζει" τεράστιο ρόλο για εμένα!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις γνώμες σας, που έχουν ήδη αποτυπωθεί στο teachme.gr

Εδώ μπορείτε να γράψετε την Γνώμη σας