Δημιουργία του Στέγαστρου Καλατράβα!

The OAKA Project #23. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το πρώτο μάθημα Cinema 4D της Χρονιάς και θα δούμε το 23ο μάθημα για το Maxon Cinema 4D με θέμα το ΟΑΚΑ στο οποίο θα σας δείξω την αρχή της δημιουργίας της Στέγης Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Μάθημα Cinema 4D

Το στέγαστρο Καλατράβα αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του ΟΑΚΑ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και μετά. Το φουτουριστικό σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα δίνει μία φανταστική αίσθηση που μου αρέσει πολύ και κάνει το κλασσικό και "μάπα" ΟΑΚΑ να αλλάζει μορφή! Μία μορφή που αξίζει να σημειώσω ότι κόστισε πολλά χρήματα! Ίσως περισσότερα από το να χτίζανε εκ νέου ένα γήπεδο!

Μέρος Πρώτο, βασικό χτίσιμο της Στέγης

The OAKA Project #23

Είναι πολύ σημαντικό να μην χαθείτε στην μετάφραση, γι'αυτο το λόγο τι χτίσιμο του στέγαστρου Καλατράβα θα μας πάρει ίσως παραπάνω από 3-4 μαθήματα. Έτσι θα καταλάβετε όλη την διαδικασία της δημιουργίας από το μηδέν ενός φανταστικού σχεδίου! Σήμερα θα χτίσουμε την βασική φόρμα της στέγης και θα δούμε πως θα γίνει αυτό άμεσα και απλά!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]