Ανάλυση των φακών Nikon 35mm f/1.8 G & Nikon 50mm f/1.8 G

Η επιλογή του πρώτου “Prime” φακού!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο 3ο επεισόδιο της Φωτογραφικής Κουβέντας θα σας αναλύσω τους 2 πιο διάσημους και προσιτούς Prime φακούς ( Nikon 35mm 50mm f/1.8 ) για όλους τους χρήστες Nikon εξοπλισμού! Θα σας αναλύσω τους 2 φακούς που έχω παρουσιάσει στο teachme.gr και θα σας πω ποιά πρέπει να είναι η δική σας επιλογή ανάλογα πάντα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας!

Ανάλυση των φακών Nikon 35mm f/1.8 G & Nikon 50mm f/1.8 G

Σήμερα θα λύσουμε μία απορία η οποία είναι από τις πιό συνηθισμένες που λαμβάνω κατά καιρούς από εσάς. Μόλις ξεπεράσουμε τους kit φακούς και προχωρήσουμε στην αναζήτηση ενός καλύτερου φακού φτάνει η στιγμή στην οποία το zoom δεν παίζει κανένα ρόλο και αυτό που ψάχνουμε είναι ένας φακός με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, με οξύτητα που κόβει σαν διαμάντι και με “bokeh” (το θολό φόντο) το οποίο μας κάνει και ονειρευόμαστε.

Η πρώτη αναζήτηση ενός Prime φακού λοιπόν σας φέρνει εμπρός στο γνωστό δίλημμα: “Nikon 35mm f/1.8 G ή Nikon 50mm f/1.8 G”. Αυτό το ερώτημα που έχετε θα λύσω με το σημερινό βίντεο και θα σας επιτρέψω να διαλέξετε σωστά και χωρίς μελλοντικές αλλαγές τον καλύτερο πρώτο “σοβαρό” φακό της συλλογής σας!

Κάντε εγγραφή τώρα στο κανάλι μας στο youtube

Τα βίντεο της φωτογραφικής κουβέντας “δημοσιεύονται” παράλληλα στο επίσημο κανάλι μας στο youtube! Για να μην χάνετε ούτε μία δημοσίευση στο youtube, θα πρέπει να κάνετε ΤΩΡΑ subscribe το οποίο φυσικά είναι εντελώς δωρεάν! Για να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας κάντε κλικ εδώ.

Δείτε πριν το βίντεο τις 2 παρουσιάσεις των φακών

Πριν δείτε την τελική κουβέντα για τον  Nikon 35mm f/1.8 G & Nikon 50mm f/1.8 G σας προτείνω να δείτε για ακόμη μία φορά τα 2 βίντεο τα οποία έχω δημοσιεύσει σχετικά με αυτό το σετ prime φακών:

Παρουσίαση του Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8 G

Παρουσίαση του Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G

Nikon 35mm f/1.8 G Εναντίον Nikon 50mm f/1.8 G