Η Ένωση των Διαζωμάτων!

The OAKA Project #17. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Έφτασε το 17ο μάθημα στο ΟΑΚΑ Project και ήρθε η στιγμή της ένωσης των δύο διαζωμάτων. Μέχρι στιγμής έχουμε δεί πολλά και όμορφα πράγματα στον συγκεκριμένο κύκλο και σήμερα επιτέλους θα ενώσουμε τα 2 διαζώματα. Δείτε και εσείς με τα μάτια σας πως η δημιουργία θα ανέβει πολλαπλά επίπεδα μέσα από το Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #17

Η ένωση του Άνω Διαζώματος με το Κάτω Διάζωμα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός ως προς τον ρεαλισμό του σταδίου καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν συγκεκριμένοι παράγοντες και να γίνουν μελέτες τις οποίες δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω, ωστόσο μέσα από της φωτογραφίες θα αναδιαμορφώσουμε τα μπετά του κάτω διαζώματος για να ταιριάζει επάνω τους το Άνω Διάζωμα και στην συνέχεια θα επεκτείνουμε τις "δαγκάνες" του πάνω διαζώματος στα εσωτερικά του κάτω. Με τον τρόπο αυτό θα σταθεροποιήσουμε το πάνω μέρος του γηπέδου και θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο των μπετών των εξεδρών.

Επόμενο βήμα οι Σουίτες

The OAKA Project C4D

Στο επόμενο μάθημα θα ασχοληθούμε με τις σουίτες του σταδίου και τα δημοσιογραφικά θεωρία. Το 18ο μάθημα στο ΟΑΚΑ προβλέπεται "καυτό" καθώς η ολοκλήρωση ενός απαιτητικού σταδίου ολοένα και προχωρά! Μετά το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τα άλλα γήπεδα θα μοιάζουν "γατάκια" για τα δημιουργικά μας χέρια!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]