Καλοκαιρινές Προσφορές στο teachme.gr!!!

Το teachme.gr, πιστό όπως πάντα στις δροσερές-καλοκαιρινές εκπτώσεις, είναι εδώ για να σας δώσει για ακόμη μία φορά την μεγάλη ευκαιρία απόκτησης των εκπαιδευτικών κύκλων που αγαπάτε με πολύ μεγάλη έκπτωση! Η φετινές εκπτώσεις που θα βρείτε στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr είναι φανταστικές και θα σας επιτρέψουν να εξοπλιστείτε άμεσα, απόλυτα και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για να λάβετε την ποιοτικότερη εκμάθηση στα ελληνικά!

Μαγική, ενιαία τιμή για όλους τους κύκλους στα 50€

Και αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκα να σας δώσω ένα μοναδικό κίνητρο για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ποιο είναι αυτό; Φυσικά η ενιαία & μοναδική τιμή σε όλα τα πακέτα! Η συγκεκριμένη προσέγγιση στις προσφορές έρχεται και φέτρος καθώς την έχετε λατρέψει για να σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα αγαπάτε με μόλις 50 ευρώ ανά πακέτο!

Καλοκαιρινές Προσφορές στο teachme.gr!!!

Τι χρειάζεται να κάνετε;

Γνωρίζω πολύ καλά, πως όταν μπαίνετε στο e-shop του teachme.gr θέλετε να αγοράσετε παραπάνω από όσο σας επιτρέπεται... Μην ανησυχείτε όμως, το φετινό "δροσερό αεράκι" των καλοκαιρινών προσφορών του teachme.gr θα σας επιτρέψει να αγοράσετε όχι ένα, όχι δύο αλλά όσα θέλετε εσείς να μάθετε!

Δείτε όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα στο eshop του teachme.gr!!!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο e-shop του teachme.gr, εκεί θα ανακαλύψετε ότι όλες οι τιμές έχουν αναπροσαρμοστεί και πλέον είναι στα 50 ευρώ! Ενώ αν βάλετε στο καλάθι σας 5 κύκλους μαθημάτων, η τελική τιμή θα είναι 50 ευρώ ακόμη πιο οικονομικά, αφού το 1 θα είναι δώρο! (Αν πάρετε 10 κύκλους θα έχετε 2 δωρεάν, κλπ)

Επίσης για όσους αποκτήσουν 5 κύκλους, εκτός απο τον 1 κύκλο που θα πάρουν δωρεάν θα λάβουν και δωρεάν εισιτήριο στο σεμινάριο φωτογραφίας "teachme meetup'17" που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στην Αθήνα!!!

Κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας

Οι προσφορές θα ισχύουν για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών και αγορών, κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας γιατί ενδεχομένως αύριο να κοστίζει εως και 10 φορές ακριβότερα... Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στο e-shop!

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και δείτε τις προσφορές!

Καλό καλοκαίρι!!!