Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν κάν την ύπαρξη του Adobe Configurator και όσοι λίγοι το έχουν ακουστά, σίγουρα δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα. Σήμερα στο www.teachme.gr, στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας θα γνωρίσουμε το Adobe Configurator και σίγουρα πολλοί απο εμάς θα δούμε πλεον το Adobe Photoshop σαν το δικό μας πρόγραμμα! Το Adobe Configurator είναι μια δωρεάν εφαρμογή της Adobe η οποία έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κάνει την ζωή μας στο Adobe Photoshop (για τους περισσότερους), αλλά και στο Adobe inDesign (για τους λιγότερους) πολύ πιο πρακτική και θα έλεγα προσωπική. Με την βοήθεια του Adobe Configurator έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ναι καλά διαβάσατε, τα δικά μας προσωπικά panel, έτσι πλέον μπρούμε να έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα μας εργαλεία, εφαρμογές, actions, scripts, ακόμη και video player ή καi web browser σε ένα panel!!! Πραγματικά το Adobe Photoshop μέσα απο το Adobe Configurator θα γίνει το δικό μας εργαλείο και έτσι να μην σταματάμε λεπτό την δημιουργία με ταχύτητα και προσωπικότητα!

Γιατί στο www.teachme.gr, σκοπός δεν είναι να σας δείξω ένα ακόμη Tutorial αλλά να σας δείξω πόσο μακριά μπορείτε να πάτε με όλα τα προϊόντα που παρουσιάζουμε!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε τον Διαγωνισμό Adobe Photoshop που τρέχει στο www.teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.