Εν μέσω καραντίνας, είμαι εδώ για εσάς!

Γεια χάρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη μια Τετάρτη, μέσα σε όλη την "κλεισούρα" του εγκλεισμού λόγω των περιοριστικών μέτρων, συνεχίζουμε να σας δίνουμε δημιουργικές διεξόδους και 60 λεπτά διασκέδασης γύρω από την φωτογραφία και όχι φυσικά μόνο! Γι'αυτό υπάρχουν οι εκπομπές των PhotoBros!

Νέα ενότητα στις εκπομπές μας

Σε αυτό το επεισόδιο θα εγκαινιάσουμε μια νέα φωτογραφική ενότητα, στην οποία θα δώσουμε στο μέλλον την ευκαιρία σε κάποιον από εσάς να κερ΄δίσει και δώρο! Θα εμφανίζουμε 10 τυχαίες φωτογραφίες και θα καλούμε τον διαγωνιζόμενο (ο οποίος θα βγει μέσα από τους θεατές μας) να βρει με ποιόν φακό έχουν τραβηχθεί. Αν μπορέσει ο διαγωνιζόμενος να βρει τις 9 (άντε ακόμα και τις 8) από τις 10 σωστά, θα κερδίζει δώρο!

Αυτή η ενότητα δεν είναι καθόλου τυχαία, στόχο έχουμε να σας εκπαιδεύσουμε τη ματιά, έτσι να μπορείτε να αποκωδικοποιείτε μια φωτογραφία και να καταλαβαίνετε με ποιον φακό έγινε η λήψη. Αυτό αυτομάτως θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε το εύρος προβολής σε μια εικόνα και τις ανάγκες που έχετε σε φωτογραφικό εξοπλισμό! Επίσης θέλουμε να σας φέρουμε σε επαφή με παλαιότερο εξοπλισμό, για να μπορέσετε να καταλ΄άβετε ότι μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά κομμάτια αν κοιτάξετε λίγο προς τα πίσω!

Σε αυτό το βίντεο είδαμε την "πιλοτική έκδοση" της ενότητας, σύντομα θα έρθει και πάλι στις εκπομπές μας!

Απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις

Και σε αυτό το επεισόδιο απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις σας. Μερικές από αυτές ήταν ερωτήσεις εξοπλισμού, τιμολογιακής πολιτικής μιας φωτογράφισης, σωστή επιλογή του χρωματικού προφίλ Adobe RGB ή του sRGB και πολλές ακόμη!

Συντονιστείτε μαζί μας κάθε Τετάρτη στις 19:00

Η εκπομπή του teachme.gr με τίτλο PhotoBros! Live έχει γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια κάθε Τετάρτη στις 19:00. Αν θέλετε να μας "απολαμβάνετε" σε ζωντανή σύνδεση, συντονιστείτε μαζί μας είτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, είτε στο κανάλι μας στο youtube!