Την περασμένη εβδομάδα η Nikon εξέδωσε μια συμβουλή/ανάκληση σέρβις Z8 περιγράφοντας ένα πρόβλημα όπου ο φακός δεν μπορεί να κλειδωθεί στην κάμερα.

Ένας αναγνώστης μου έστειλε αυτό το email σχετικά με το ποιοι και πόσοι σειριακούς αριθμούς θα μπορούσαν να επηρεαστούν:

«Πιστέυω ότι μπορεί να ήταν μια γραμμή συναρμολόγησης που είχε το πρόβλημα. Οι σειρές δεν είναι διαδοχικές. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά μοντέλα 6000973 έως 6005225 δείχνουν ότι επηρεάζονται – αλλά υπάρχουν τυχαίες υψηλότερες και χαμηλότερες που δεν επηρεάζονται – και το αντίστροφο.”

Το @nankadaione στην Ιαπωνία εξέτασε επίσης τους επηρεασμένους σειριακούς αριθμούς και διαπίστωσε ότι 6630 μονάδες επηρεάστηκαν από την ανάκληση (2002516~2009146):

Nikon z8 ανάκληση

Υποψιάζομαι ότι η πρώτη ανάκληση του Nikon z8 θα προκαλέσει ένα νέο κύμα προπαραγγελιών, καθώς πολλοί αναγνώστες ανέστειλαν τις αγορές τους για να δουν εάν θα υπάρξουν προβλήματα με τη νέα κάμερα


Υποστήριξη και βοήθεια πελατών της Nikon

Η Nikon κατανοεί τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και στοχεύει να παρέχει εξαιρετική υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παροχής συμβουλών/ανάκλησης υπηρεσιών. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε τυχόν απορίες ή ανησυχίες που σχετίζονται με τις επηρεαζόμενες κάμερες Nikon Z8. Θα καθοδηγήσουν τους επηρεαζόμενους χρήστες στη διαδικασία και θα εξασφαλίσουν ομαλή επίλυση.

Πηγη.