Η Insta360 δημιούργησε ένα teaser σύμφωνα με το οποίο αναφέρει ότι στις 27 Ιουνίου θα ανακοινώσει επίσημα μια νέα κάμερα.

Η Insta360 πράγματι κυκλοφόρησε ένα teaser που ανακοινώνει την επερχόμενη κυκλοφορία μιας νέας κάμερας στις 27 Ιουνίου. Παρόλο που δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα, αναμένεται να προσφέρει αναβαθμισμένες λειτουργίες και δυνατότητες σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη νέα κάμερα από την Insta360.

Η Insta360 έχει στο ενεργητικό της μια σειρά καμερών με διάφορες λειτουργίες και δυνατότητες. Ορισμένα από τα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία περιλαμβάνουν:

  1. ONE X2: Μια action κάμερα με δυνατότητα λήψης 360 μοιρών και ανάλυση 5.7K. Προσφέρει εντυπωσιακή σταθεροποίηση εικόνας και διάφορες λειτουργίες όπως TimeShift, Slow Motion, και HDR.
  2. ONE R: Μια modular action κάμερα που επιτρέπει την αλλαγή του φακού για να προσαρμοστεί σε διάφορες ανάγκες λήψης. Προσφέρει 360 μοιρών λήψη, ανάλυση έως 5.3K, και επαγγελματική σταθεροποίηση εικόνας.
  3. GO 2: Μια πολύ μικρή και ελαφριά action κάμερα που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες επιφάνειες ή να φορεθεί στο σώμα. Προσφέρει ανάλυση 1440p και δυνατότητα λήψης σε Slow Motion.

Αυτά είναι μερικά από τα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει η Insta360. Με βάση τις πληροφορίες που αναφέρετε σχετικά με το teaser, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια νέα κάμερα που θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές και δυνατότητες για δημιουργικές λήψεις από διάφορες οπτικές γωνίες.

Insta360

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση στις 27 Ιουνίου και ανυπομονούμε τις πληροφορίες που θα δημοσιευθούν. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να μείνετε συντονισμένοι για κάθε ενημέρωση.