Φώτα, Κάμερα και 3D

Σήμερα θα κλείσω τον κύκλο βασικής εκμάθησης του Kinetic Typography στο After Effects! Στα προηγούμενα 4 μαθήματα, σας ανέλυσα και σας έδειξα πρακτικά και βασικά παραδείγματα του Kinetic Typography και πως μέσα απο την συγκεκριμένη τεχνική, θα μπορέσετε να εκφράσετε το δικό σας μήνυμα με "κινούμενο κείμενο"!

Σήμερα θα δούμε την χρήση του φωτισμού, της κάμερας και του 3d περιβάλλοντος στο Adobe After Effects και πόσο μεγάλη επίδραση έχουν στις Kinetic Typography δημιουργίες μας!

Το μαγικό After Effects

Το Adobe After Effects αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για video effects και video animations! Για μία ακόμη φορά θα το χρησιμοποιήσουμε και έτσι ξαφνικά, θα ανοίξει ένας καινούριος, μαγικός κόσμος μπροστά μας!

Kinetic Typography

Το Kinetic Typography αποτελεί ένα διαχρονικό και πάντα εντυπωσιακό εφέ, στα 5 μαθήματα βασικής εκμάθησης και γενικότερα εισαγωγής στην λογική του, σας έβαλα σιγά σιγά στο συγκεκριμένο θέμα, στην συνέχεια των μαθημάτων στο Adobe After Effects, θα ασχοληθούμε με πιό πολύπλοκα και ολοκληρωμένα Project με θέμα το Kinetic Typography.

Η Βασική εκμάθηση είναι το παν, οπότε μετά απο τον σημερινό κύκλο μαθημάτων που ολοκληρώνεται, θα προχωρήσουμε κατάλληλα εξοπλισμένοι στα επόμενα στάδια του Kinetic Typography video animation!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από την Βασική Εκμάθηση του Kinetic Typography, την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]