Κάντε τα βίντεο σας πιο ενδιαφέροντα!

Κινηματογραφικά πλαίσια Adobe στο Premiere

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε το μάθημα της εβδομάδος αφιερωμένο στο video & animation! Στο σημερινό μάθημα θα επιστρέψω στο Adobe Premiere για να σας δείξω όχι έναν, ούτε δύο αλλά πέντε διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας κινηματογραφικών πλαισίων και με τον τρόπο αυτό να σας βοηθήσω να κάνετε τα video σας πολύ πιο ενδιαφέροντα!

Κινηματογραφικά πλαίσια στο Adobe Premiere

Τα μαύρα πλαίσια σε ένα video προσδίδουν ένα κινηματογραφικό ύφος καθώς έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στο Cinema. Πλέον με την καθιέρωση των HD τηλεοράσεων τα μαύρα πλαίσια των ταινιών αποτελούν παρελθόν αλλά είναι πάντα στην μόδα όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε με ένα video κλιπ μας! Είτε λοιπόν είναι δική μας επιλογή είτε “απαίτηση” του πελάτη μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να βάζουμε πλαίσια μέσα από το Premiere.

Το καλό με το Adobe Premiere είναι ότι πρόκειται για ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα το οποίο μας επιτρέπει να φτάσουμε σε έναν προορισμό από πολλές διαδρομές! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και το σημερινό μας θέμα όπου θα σας δείξω πως θα βάλετε τα κινηματογραφικά πλαίσια με 5 ξεχωριστούς τρόπους! Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πολλαπλές επιλογές και να επιλέξετε τον δικό σας αγαπημένο τρόπο!

Το μέλλον είναι στο teachme.gr!

Το teachme.gr είναι η κορυφαια ιστοσελίδα με μαθήματα στα Ελληνικά. Με τεράστια ύλη και καθημερινή ανανέωση θα σας επιτρέψει να εκπαιδευτείτε άρτια και χωρίς διακοπές! Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε αυτό που αγαπάτε και θα κάνετε το λατρεμένο σας χόμπυ ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα κιόλας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ