Έρχεται η νέα Nikon D5500!

Καλημέρα φίλες και φίλοι, είμαι για ακόμη μία φορά μαζί σας με το 5ο μάθημα της Φωτογραφικής Κουβέντας, την δωρεάν σειρά βίντεο την οποία απολαμβάνετε μέσα από την επίσημη σελίδα μας στο youtube! Σήμερα θα σας μιλήσω για την Nikon D5500, την πρώτη -ever- Nikon DSLR με οθόνη αφής (touch screen)! Θα σας πω τα χαρακτηριστικά της και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα!

Αξίζει η αναβάθμιση στην Nikon D5500;

Το σημερινό βίντεο έχει σαν στόχο τους μελλοντικούς αγοραστές της Nikon D5500 η οποία θα “χτυπήσει” σύντομα τα καταστήματα, αλλά το ουσιαστικό του θέματος είναι εάν αξίζει την αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο που έρχεται να αντικαταστήσει και δεν είναι άλλο από την Nikon D5300! Όπως θα παρακολουθήσετε στο video θα σας πω χωρίς υπεκφυγές εαν και εφόσον η D5500 είναι άξια να μας κάνει να πετάξουμε την D5300. Ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο ενδεχομένως να σας γλιτώσει πολλά χρήματα σε περίπτωση που έχετε την D5300 και έχετε ήδη σκέψεις προς τα εκεί.

Κάντε σήμερα “Subscribe” στο κανάλι μας!

Δεν έχετε κάνει ακόμη Subscibe στο επίσημο κανάλι μας στο youtube? Κάντε το αμέσως τώρα γιατί ενδεχομένως να χάνετε πολλά και ενδιαφέροντα βίντεο στα Ελληνικά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ εδώ!