Το δικό μας σασί αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Καθυστέρησα σήμερα να ανεβάσω το μάθημα καθώς ήταν ημέρα αναθάθμισης του υπολογιστή (ssd σκληρός) και γενικότερα format στο σύστημα! Αλλά και πάλι είμαι εδώ με το τρίτο μέρος της δημιουργίας του δικού μας αυτοκινήτου στο οποίο θα δούμε το σασί αυτοκινήτου!

Το "Σασί αυτοκινήτου" παίρνει μορφή!

Στο σημερινό μας μάθημα, θα επικεντρωθούμε κυρίως στην επεξεργασία του σκελετού του αυτοκινήτου, θα τον επεξεργαστούμε σωστά και κατάλληλα με στόχο, να το προετοιμάσουμε για την συνέχεια! Θα διορθώσουμε μερικά σημεία και επίσης θα δώσουμε σιγά σιγά την μορφή του πραγματικού αυτοκινήτου! Ο σωστός σχεδιασμός του αυτοκινητού θα μας επιτρέψει να γλιτώσουμε από μελλοντικούς πονοκεφάλους, γι'αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε ένα "σασί αυτοκινήτου" το οποίο θα αξίζει να χτιστεί στην συνέχεια επάνω του το αυτοκίνητο μας!

Σασι αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Σασι αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Όλα τα παραπάνω φυσικά θα ήταν πολύ δύσκολα να συμβούν, χωρίς την βοήθεια του αγαπημένου μας Maxon Cinema 4D, με το φιλικό του περιβάλλον αλλά και τις πανίσχυρες λειτουργίες του, μας βοηθά πάντα να δημιουργούμε γρήγορα και αποδοτικά οτιδήποτε θέλουμε!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος