Δημιουργία του Γραφικού “Back2School”

Δημιουργία Πολύπλοκων Εφέ Κειμένου

Η τελευταία προσφορά που υπήρχε στο teachme.gr είχε την ονομασία “Back2School“. Εκτός απο τις πολύ μεγάλες ευκολίες που παρείχε σε όσους την εκμεταλεύτηκαν, σας έδωσε και πολλές ιδέες μέσα απο το εφέ του κειμένου που δημιούργησα για την απεικόνιση της προσφοράς!

Αυτό το περίεργο, “πλεγμένο” κείμενο που “κοσμούσε” την προσφορά, θα αναλύσουμε σήμερα, με στόχο να σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας τέτοιων εφέ κειμένου με χρήση του αγαπημένου μας Adobe Photoshop!

Τα πάντα είναι πιό απλά, στο Adobe Photoshop

Όπως θα δούμε (και) στο σημερινό μας μάθημα, το Adobe Photoshop θα μας οδηγήσει σε μία ιδιαίτερη και “δύσκολη” δημιουργία. Η διαδικασία όπως θα δείτε στο μάθημα είναι αρκετά απλή και θα σας δώσει “τροφή” για σκέψη και ανάλυση των πολύπλοκων κειμένων.

Έτσι θα είστε σε θέση πλέον να αναλύσετε ακόμη και τα πιό δύσκολα γραφικά κειμένου σε τέτοιο βαθμό, που θα μπορείτε πλέον να τα αναδημιουργείτε χαλαρά και εύκολα!

Ασταμάτητα μαθήματα εδώ και χρόνια!

Δημιουργία Πολύπλοκων Εφέ Κειμένου

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr, στην αγαπημένη σας σελίδα video μαθημάτων στην οποία τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω να σας δίνω τα καλύτερα μαθήματα, αποκλειστικά στα Ελληνικά, με στόχο πάντα την δική ας απόλυτη και δημιουργική εκπαίδευση! Μην χάνετε χρόνο, κάντε σήμερα το χόμπυ σας επάγγελμα, γίνετε και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]