Ξεκινώντας το χτίσιμο του Αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα μπαίνουμε στο "ζουμί" της υπόθεσης σχετικά με το χτίσιμο του αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D! Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε τον μοντελισμό του αυτοκινήτου μας για να το φέρουμε πιό κοντά στα αρχικά μας σχέδια!

Απο ένα Κουτί, σε "Σασί" αυτοκινήτου!

Μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το αυτοκινητό σας και απο ένα "σπιρτόκουτο" να το μετατρέψετε σε ένα σασί αυτοκινήτου! Μπροστά στα μάτια σας θα δείτε πώς ένα άμορφο αντικείμενο, θα μπορέσει να μετατραπεί στο πρώτο στάδιο του αυτοκινήτου μας και έτσι να μας δώσει ώθηση και ενθουσιασμό για την συνέχεια! Φυσικά και η βοήθεια του Maxon Cinema 4D, με το φιλικό του περιβάλλον αλλά και τις πανίσχυρες λειτουργίες του, μας βοηθά να δημιουργούμε γρήγορα και αποδοτικά!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος