Έρχεται το πρώτο Webinar στο teachme.gr!

Αντιλαμβανόμενος της "δίψας" που έχετε για διαρκή μάθηση, θα προχωρήσω την εκπαίδευση μέσω Η/Υ σε άλλο επίπεδο με την δημιουργία των Online Webinars, τα οποία ουσιαστικά είναι τα κλασσικά σεμινάρια μόνο που παραδοσή τους γίνεται μέσω υπολογιστή! 

Τα συγκεκριμένα Webinars αποτελούν τον πιό δυνατό τρόπο εκπαίδευσης, online, χωρίς όμως να φύγετε απο την άνεση του γραφείου σας!

Online Σεμινάρια για την Απόλυτη Εκπαίδευση!

Τα μαθήματα του teachme.gr σας εκπαιδεύουν καθημερινά σε όλους τους δημιουργικούς τομείς και θα συνεχίζουν να το κάνουν ακόμη πιο δυνατά και εξειδικευμένα.

Τα Online Webinars έρχονται για να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν, ιδιαίτερες και βασικές ενότητες, αλλά κυρίως για να μας κάνουν να νιώσουμε πιό κοντά στο ύφος της "Τάξης", όπου όλοι μαζί θα κάνουμε το μάθημα σε πραγματικό χρόνο, με online chat και άμεσεις ερωτήσεις-επεμβάσεις απο τους "μαθητές".

Έτσι ο συνδυασμος των ήδη δημοσιευμένων μαθημάτων, μαζί με τα Online Σεμινάρια θα σας εκπαιδεύσει σε απόλυτο βαθμό!

Ειδικά και Βασικά θέματα για τα Webinars

Τα θέματα που θα αναλύω εγώ και οι συνεργάτες μου μέσα στα Online Σεμινάρια θα είναι πολλά και διάφορα. Θα προσπαθήσω να καλύψω όλους τους δημιουργικούς τομείς που παρέχουμε στο teachme.gr και συγχρόνως θα αναλύουμε βασικές αλλά και εξειδικευμένες τεχνικές!

Ενώ πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα απο εσάς να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας ζητάτε συγκεκριμένα θέματα και τεχνικές!

Επιλέξτε εσείς το θέμα του πρώτου Σεμιναρίου!

Μέσα απο την επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook μπορείτε να φηφίσετε και να επιλέξετε το θέμα του πρώτου Online Webinar ανάμεσα στις επιλογές: α) Φωτογραφία β) Adobe Photoshop γ) Adobe Photoshop Lightroom δ) Adobe Premiere.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα της ψηφοφορίας.

Μέσα απο τις δικές σας ψήφους θα ορίσετε το θέμα του πρώτου σεμιναρίου στο teachme.gr. Στην συνέχεια και μόλις βγεί το κύριο Θέμα του σεμιναρίου, θα υπάρξει μία επιπλέον μίνι ψηφοφορία για να επιλέξετε τι θέλετε να μάθετε απο το σεμινάριο.

Το πρώτο σεμινάριο Δωρεάν για όλους!

Το πρώτο σεμινάριο που θα επιλέξετε εσείς το Θέμα του, θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους, έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σε ζωντανή σύνδεση! Ένα "παγκόσμιο" ραντεβού μέσα απο το οποίο θα συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολουν στον τομέα που θα επιλέξετε απο την Ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook!

Γράψτε τις ιδέες σας για σεμινάρια παρακάτω

Στο πεδίο των σχολίων μπορείτε να γράψετε τα θέματα που θα θέλατε να δούμε στα σεμινάρια που θα έρθουν στο teachme.gr.

Καλή αρχή! :Ρ