Ιδιαίτερα Animations στο Adobe Premiere - Μέρος 2ο!

Λόγω ενός προσωρινού προβλήματος με την χρήση του Adobe After Effects, σήμερα δεν θα κλείσω τον μίνι κύκλο που έχω ξεκινήσει με θέμα τα ιδιαίτερα video animations της τηλεόρασης, αλλά θα σας δείξω ένα ακόμη ιδιαίτερο μάθημα στο Adobe Premiere, μέσα απο το οποίο θα καταφέρετε να δημιουργείτε πολύ όμορφα εφέ πολλαπλής προβολής των video σας!

Τα πάντα μέσα απο το Adobe Premiere

Έπειτα απο το πρώτο μάθημα της συγκεκριμένης σειράς και μετά απο την μεγάλη ανταπόκριση που είχε απο εσάς το συγκεκριμένο θέμα στο video & animation, επιστρέφω με στόχο να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στον ιδιαίτερο για πολλούς τομέα του Adobe Premiere! Σήμερα θα δούμε ένα πολύ ωραίο εφέ το οποίο το έχω δει στις ειδήσεις, σε τηλεοπτικές σειρές, σε εκπομπές, ακόμη και σε ταινίες του Hollywood! Οπότε είναι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να το μάθετε!

Έρχονται και άλλα κόλπα

Και φυσικά επειδή "τρώγοντας έρχεται η όρεξη", θα δούμε πολλά ακόμη αντίστοιχα κόλπα στο Adobe Premiere και έτσι να σας προετοιμάσω κατάλληλα για την επόμενη σας δημιουργική καριέρα, εκείνη του Video Editor!

Δείγμα του σημερινού εφέ

Μείνετε Συντονισμένοι

Χιλιάδες ιδέες έχουν "γεννηθεί" μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα του teachme.gr! Δώστε και στην δική σας ιδέα, την ευκαιρία να βγεί στην επιφάνεια και να σας αποφέρει το μέγιστο κέρδος! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κάντε το πιό σίγουρο βήμα της καριέρας σας!

Καλό μάθημα :Ρ