Η ολοκλήρωση ενός πολύ όμορφου video animation

Σήμερα στο μάθημα για το Video & Animation, θα δούμε το τρίτο και τελευταίο μάθημα δημιουργίας του animation της εκπομπής "60 Λεπτά Ελλάδα"! Μιας πολύ όμορφης εκπομπής με ακόμη πιο όμορφο Video Animation!

Σήμερα θα ολοκληρώσουμε το animation και θα μάθουμε "καυτά" κόλπα τα οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε video animator!

Δημιουργία ενός πολύπλοκου animation εύκολα και απλά!

Στο τρίτο μέρος του μαθήματος Adobe After Effects, θα επικεντρωθούμε κυρίως στην δημιουργία του "ρολογιού" που τρέχει στο δεξί κάτω μέρος του animation και φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Μαζί όμως θα το αναλύσουμε και εν τέλει, θα το αναδημιουργήσουμε με την βοήθεια και του Adobe Illustrator για να πάρουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα με τον λιγότερο κόπο!

Σχεδόν μια ώρα πολύ ξεχωριστών τεχνικών δημιουργίας και κίνησης

Οι τεχνικές που θα μάθετε σήμερα, συμπεριλαμβάνουν πολλά απο τα κόλπα που οι ειδικοί τα γνωρίζουν αλλά σπάνια τα λένε, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στο teachme.gr δεν κρύβουμε τίποτα και δείχνουμε τα πάντα με σκοπό την συνεχή ποιοτική αναβαθμισή μας! Έτσι στο σημερινό μάθημα σχεδόν μίας ώρας, θα καταλάβετε πως δημιουργούνται τα ιδιαίτερα animation και έτσι να κάνετε απόσβεση του κόστους της Premium Συνδρομής σας, μόνο απο ένα μάθημα! Φανταστείτε τι άλλα μπορείτε να μάθετε μέσα απο τα χίλια και πλέον video -διαμάντια- μαθήματα της κορυφαίας ιστοσελίδας video μαθημάτων στα Ελληνικά!

Πως θα γίνετε κορυφαίος video animator

Μέσα σε 3 άνετα μαθήματα στο Adobe After Effects, σας έδειξα τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να δημιουργήσουν τα δικά τους animations. Έτσι μπορείτε και εσείς πλέον να κάνετε καριέρα video animator στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο! Έτσι απλά και όμορφα, με την δύναμη του teachme.gr και πάντα απο την άνεση του υπολογιστή σας!

Μην ξεχνάτε πως τα πάντα είναι θέμα βασικών

Η βασική εκμάθηση θα σας οδηγήσει στην απόλυτη γνώση του προγράμματος, έτσι και εσείς μπορείτε να εκπαιδευτείτε μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr είτε αν το πάθος σας είναι το Adobe After Effects, είτε το Adobe Illustrator είτε κάποιο άλλο.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος του μαθήματος

Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος του μαθήματος

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]