Τελευταία το κανάλι του Alpha παρουσιάζει μια εκπομπή με τίτλο "60 λεπτά Ελλάδα", μέσα απο την οποία μπορεί ο τηλεθεατής να παρακολουθήσει κρυφές πλευρές της Ελλάδας μας! Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ειναι το animation της εκπομπής, το οποίο είναι αρκετά όμορφο και όπως θα δούμε μπορεί να γίνει εύκολα στο Adobe After Effects!

Μάθετε το After Effects και εργαστείτε άμεσα

Το Adobe After Effects ειναι ένα απο τα εργαλεία που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε μια καριέρα στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Μπορείτε σήμερα να μάθετε το κορυφαίο πρόγραμμα video & animation της Adobe στο teachme.gr, μέσα απο τα μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας, ή μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα σας δώσουν άμεσα την βασική εκμάθηση του προγράμματος!

Μέρος 1ο, φώτα κάμερα και ξεκινάμε

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ιδιαίτερο αρχείο για να ξεκινήσετε στο συγκεκριμένο animation. Χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε για κάποιον μεγάλο σε ανάλυση χάρτη της Ελλάδας, θα δημιουργήσουμε μέσα σε ένα λεπτό ένα απόλυτο vector χάρτη ο οποίος θα ειναι δικός μας, θα γίνει αστραπιαία και θα είναι εννοείται Δωρεάν! Στην συνέχεια θα γίνει η εισαγωγή του στο Adobe After Effects όπου θα ξεκινήσει η μαγεία του animation!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]