Δωρεάν Ένα Πανίσχυρο Φωτογραφικό Πρόγραμμα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Η Παρασκευή ήρθε (επιτέλους) και σας έχω ένα δώρο το οποίο θα κάνει την Παρασκευή σας ακόμη καλύτερη για ένα εξαιρετικά δημιουργικό Σαββατοκύριακο!

Δωρεάν Πρόγραμμα Φωτογραφίας

Σήμερα θα δώσω την ευκαιρία σε όλα τα Premium μέλη να κατεβάσουν ένα υπέροχο Πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί και σαν Adobe Photoshop Plugin, αλλά και σαν ξεχωριστή εφαρμογή! Ένα πολύ δυνατό εργαλείο για άμεση δημιουργία μέσα απο μέσα απο 63 έτοιμες προεγκατεστημένες επιλογες αλλά και πρακτικά απεριόριστες επιλογές μέσα απο τις προσωπικές σας ρυθμίσεις!

Οι Φωτογραφίες σας ποτέ ξανά οι ίδιες

Μέσα απο τις πρακτικα απεριόριστες ρυθμίσεις του προγράμματος, εύκολα και απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, θα έχετε πλέον τεράστιες επιλογές και οι φωτογραφίες σας θα μεταμορφωθούν σε μοναδικά αποτελέσματα!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Πως θα κατεβάσετε το πρόγραμμα

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία του προγράμματος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Το πρόγραμμα φωτογραφίας είναι μια δημιουργία της εταιρείας Filter Forge, με τίτλο Filter Forge Freepack 2 – Photo Effects.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την έκδοση του προγράμματος για Windows

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την έκδοση του προγράμματος για Macintosh

ΥΓ: Το Πρόγραμμα με την εγκατάσταση θα το βρείτε μέσα στα προγραμματά σας και μπορείτε να το ανοίξετε ανεξάρτητα εαν έχετε το Adobe Photoshop. Για χρήση με το Adobe Photoshop, μετά την εγκατάσταση θα ανοίξετε και πάλι το Photoshop και θα το βρείτε μέσα στα "Filters/Filter Forge".

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!