Χριστουγεννιάτικες Μπάλες στο Cinema 4D

Μία ημέρα πριν το τέλος του 2013 και φυσικά βρίσκομαι και πάλι δίπλα σας με ένα υπέροχο μάθημα δημιουργίας στο Maxon Cinema 4D! Στο σημερινό μας μάθημα θα συνεχίσουμε τα μαθήματα στο πνεύμα της εποχής όπου θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε τις δικές σας εκατοντάδες χριστουγεννιάτικες μπάλες χριστουγέννων και όχι μόνο αυτό!

Μάθημα Cinema 4D

Στο σημερινό μάθημα cinema 4D θα σας δείξω όχι μόνο τον τρόπο δημιουργίας 3d Χριστουγεννιάτικων μπαλών αλλά επίσης θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε το Adobe Photoshop για να πετύχετε μοναδικά materials τα οποία θα δώσουν άλλη πνοή στις δημιουργίες σας! Έτσι οι Χριστουγεννιάτικες Μπάλες θα γίνουν ακόμη μία φορά το παράδειγμα της δυναμικής συνεργασίας του Maxon Cinema 4D με το Adobe Photoshop και πόσο εύκολα και απλά θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε!

 Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος