Τεράστια επιτυχία ενός νέου εγχειρήματος

Το teachme.gr, πρωτοπόρο σε θέματα εκπαίδευσης και δημιουργικών ιδεών ολοκλήρωσε την σειρά webinars για το 2019. Τα "webinars" αποτελούν το μέλλον των σεμιναρίων και είμαστε ευτυχείς που ήμασταν (και πάλι) οι πρώτοι που εγκαινιάσαμε την συγκεκριμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα στην Ελλάδα!

Το συγκεκριμένο εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο λόγος που διακόπτουμε - έστω και προσωρινά - την διεξαγωγή των Webinars είναι η έναρξη της περιόδου φωτογραφίσεων γάμου και φυσικά η έναρξη των κατά τόπους σεμιναρίων μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

6 Webinar Φωτογραφίας

Κοιτώντας 6 μήνες πίσω, δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσε να καταλήξει η συγκεκριμένη ιδέα. Το λιγότερο για εμάς ήταν το θέμα του κέρδους, έτσι και αλλιώς το κόστος συμμετοχής ήταν καθαρά συμβολικό. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο στην αρχή θα εκπαιδεύε τους συμμετέχοντες γύρω από τους βασικούς φωτογραφικούς φωτισμούς μέσω ιδιαιτέρων σεναρίων και στην συνέχεια θα έδινε επαγγελματικές λύσεις σε projects τα οποία δεν έχει "αγγίξει" κανείς.

Συνολικά μέσα από τις τόσες ημέρες προετοιμασίας, συζητήσεων, επενδύσεων σε εξοπλισμό, δοκιμών, πονοκεφάλων, αυπνίας και υπερωριών, καταφέραμε και δημιουργήσαμε την επιτυχημένη φόρμουλα, μέσα από την οποία παρουσιάσαμε σε ζωντανή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας, έξι ολοκληρωμένα από κάθε άποψε "online" σεμινάρια φωτογραφίας!

Συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος

Τα 6 Webinars φωτογραφίας ήταν απλώς το ορεκτικό σε αυτό που ονομάζεται "καινοτόμος δημιουργική εκπαίδευση". Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την συγκινητική σας συμμετοχή και υποστήριξη! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά!

Καλοκαιρινά σεμινάρια

Αν και θα βγει ανακοίνωση σε επόμενο άρθρο, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη σχεδιάσει 5 σεμινάρια φωτογραφίας σε κατά τόπους σημεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και 2 ακόμη σημεία που είμαστε σε συζητήσεις. Προετοιμαστείτε γιατί ερχόμαστε κοντά σας! <3