Καταρρίπτοντας μια και καλή τον σταθερό φωτισμό!

Body Color Splash

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι έρχεται το 6ο Flash Masterclass, ένα ακόμη “Webinar” (σεμινάριο online) της σειράς Flash Masterclass, η οποία για πρώτη φορά στα ελληνικά, σας δείχνει πόσο εύκολα μέσω των Flash και Studio Flash φωτισμών, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές φωτογραφίες!

Μετά από πέντε άκρως επιτυχημένα Flash Masterclass, (οι παρακάτω φωτογραφίες βγήκαν μέσα από τα webinar), έφτασε η ώρα να καταρρίψουμε μια και καλή τον σταθερό φωτισμό! Το έκτο επεισόδιο της σειράς έχει ονομασία “Body Color Splash” και θα έχει ως θέμα την φωτογράφιση υγρού στοιχείου επάνω σε γυμνό σώμα!

Στόχο αυτή τη φορά έχουμε να σας δείξουμε όχι μόνο πως θα εκματελλευτείτε τους φωτισμούς Flash, αλλά να ανακαλύψετε πως σε τέτοιου είδους απαιτητικές φωτογραφίσεις, ο στιγμιαίος φωτισμός είναι μονόδρομος!

FM Webinar #6 – Body Color Splash

Μέσα από το θέμα που θα σας δείξουμε σε αυτό το Flash Masterclass θα μπορέσετε ίσως για πρώτη φορά να ανακαλύψετε την δύναμη του Flash φωτισμού και την υπεροχή του σε σχέση με τους άλλους τύπους φωτός. Φυσικά θα αναλύσουμε τα High Speed Flash αλλά και πως μπορεί κάποιος να καταφέρει να φωτογραφίσει υψηλής ταχύτητας λήψεις χωρίς γρήγορο ή ακριβό εξοπλισμό.

Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες, οι οποίες θα σας ξεχωρίσουν άμεσα ως φωτογράφο!

Ύλη του Flash Masterclass #6

  • Στήσιμο του σκηνικού σε συνθήκες εικονικού 3d Studio
  • Προσομοίωση φωτισμού και πόζας για άμεσα επιτυχημένα αποτελέσματα
  • Φωτογράφιση Body Color Splash – Πρώτο Μέρος
  • Φωτογράφιση Body Color Splash – Q&A
  • Φωτογράφιση Body Color Splash – Δεύτερο Μέρος
  • Επεξεργασία Φωτογραφιών σεμιναρίου

Εισηγητές του Flash Masterclass #6

Εισηγητές του Webinar θα είναι οι “δικοί σας άνθρωποι”, ο Πάνος και Βαγγέλης Βλασόπουλος σε απευθείας σύνδεση σε Ελλάδα και Αυστρία αντίστοιχα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, της εμπειρίας μας και φυσικά
ενός ταλαντούχου και έμπειρου μοντέλου, της Christina Thorns, θα δημιουργήσουμε και πάλι εξαιρετικές εικόνες!

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος εισόδου στο Flash Masterclass #6 Webinar, διάρκειας 4 ωρών, θα είναι μόλις 39,99€. Σε αυτή την ουσιαστική συμβολική τιμή θα μπορέσετε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά, να κάνετε ερωτήσεις, να λάβετε τις φωτογραφίες προς επεξεργασία και φυσικά το τελικό βίντεο!

Κλείστε θέση, ακόμη και αν δεν θα είστε εκεί

Ακόμη και αν δεν μπορείτε λόγω υποχρεώσεων να είστε μαζί μας κατά την ζωντανή σύνδεση, μπορείτε να “κλείσετε” το σεμινάριο σε μία εξωφρενικά χαμηλή τιμή και να το παρακολουθήσετε αργότερα. Το κάθε Webinar θα ανεβαίνει στο e-shop του teachme.gr μετά την ολοκλήρωσή του, ωστόσο θα κοστίζει έως και 10 φορές ακριβότερα σε σχέση με την τιμή της online παρακολούθησής του.

Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να είστε μαζί μας εκείνη την ημέρα, κλείστε την θέση σας και θα χαρούμε να σας στείλουμε τα αρχεία του Webinar!

Εγγραφή στην πλατφόρμα του σεμιναρίου

Το πρώτο βήμα για να κλείσετε την θέση σας είναι η εγγραφή στην πλατφόρμα του σεμιναρίου. Για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα κάντε κλικ εδώ. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω PayPal, Viva Wallet ή Τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης (πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή από μόνη της δεν σημαίνει κλείσιμο θέσης, θα πρέπει να αγοράσετε την θέση σας μετά την εγγραφή με τους 3 παρακάτω τρόπους.

Αγορά θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 39,99€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Αγορά θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης

Για την αγορά της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης χρησιμοποιήστε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού:  Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Αμέσως μετά την αγορά της θέσης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωση της αγοράς και κλείσιμο της θέσης σας στο επερχόμενο webinar. Καλό θα είναι να κάνετε την αγορά της θέσης από νωρίς για να είστε άνετοι και να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας καθώς οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω Facebook.