Απόλυτη Κίνηση σε "Τρείς Διαστάσεις"!!!

Σήμερα στο 3ο μάθημα του μίνι κύκλου δημιουργίας ενός Video Animation απο ένα στατικό γραφικό, θα κλείσουμε τον "Κύκλο" και θα ολοκληρώσουμε το Video Animation μας δίνοντας στο Video μια πανέμορφη κίνηση στα περισσότερα στοιχεία αλλά και πολλά ακόμη πράγματα!

"Τα πάντα όλα" μέσα στο Adobe After Effects!

Με την βοήθεια του Adobe After Effects και μετά απο την σωστή τοποθέτηση που πετύχαμε στο πρώτο μάθημα, αλλά και την κατάλληλη ρύθμιση και πρώτη κίνηση στο δεύτερο μάθημα, σήμερα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα πετύχουμε κίνηση σε όλα σχεδόν τα στοιχεία του Project μας αλλά συγχρόνως θα εισάγουμε ηχητικά εφέ και κάμερα!! Έτσι για άλλη μια φορά ανακαλύπτουμε πόσο μαγικό πρόγραμμα είναι το Adobe After Effects!

Ήχοι απόλυτα Ελληνικοί!

Τα ηχητικά εφέ για όσους γνωρίζουν παίζουν τεράστιο ρόλο σε μια ταινία ή ένα animation. Γι'αυτο το λόγο εψαξα και βρήκα στο youtube πανέμορφους ήχους που "μυρίζουν" Ελλάδα και μπορείτε και εσείς πανεύκολα να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε! Φυσικά δεν ξέχασα και ένα τραγούδι "Ύμνος", το οποίο μόλις το ακούσετε θα ταξιδέψετε και εσείς μαζί μου σε καλοκαιρινά μονοπάτια!

Η Κάμερα θα κάνει την "διαφορά"

Μετά την σωστή τοποθέτηση, κίνηση και σωστή χρήση των ηχητικών εφέ, σειρά έχει η εισαγωγή της κάμερας στο Project μας. To Adobe After Effects υποστηρίζει την χρήση κάμερας, και έτσι θα βάλουμε την δική μας κάμερα και θα περιηγηθούμε κατάλληλα σε όλο το Project μας, όπου με την κατάλληλη χρήση του "Bokeh" εφέ, θα θολώσουμε και θα καθαρίσουμε τα σημεία που εμείς επιθυμούμε για να κεντρίσουμε έτσι το ενδιαφέρον του θεατή!

Το τελικό αποτέλεσμα

Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στο teachme.gr και εγώ προσωπικά θα σας δείξω όλους τους τρόπους σε δεκάδες προγράμματα για να πετύχετε σήμερα αυτό που επιθυμείτε και να κάνετε Επάγγελμα αυτό που αγαπάτε!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]