Δημιουργία Animation στο Adobe After Effects

Το Adobe After Effects αποτελεί ένα απο τα πιό μαγικά προγράμματα γιατί μας δίνει την δυνατότητα και να κάνουμε δημιουργία video εφέ, αλλά μας δίνει επίσης όλα τα όπλα για να δημιουργήσουμε φανταστικά animations τα οποία μπορούν να "παίξουν" είτε στην τηλεόραση, είτε στο internet! Επίσης η άψογη συνεργασία με το Adobe Photoshop θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε το γραφικό μας μέσα στο Adobe Photoshop (ή και αντίστοιχα στο Adobe Illustrator) και στην συνέχεια να περάσουμε το γραφικό μας στο Adobe After Effects για την δημιουργία κίνησης και οπτικών εφέ!

Διαφήμιση για την Ελλάδα μας!

Δημιουργία Animation

Στο σημερινό μας μάθημα θα ξεκινήσουμε ένα μίνι κύκλο μαθημάτων, στον οποίο θα δημιουργήσουμε ένα video animation για τις διακοπές στα Ελληνικά Νησιά και έτσι να διαφημίσουμε την Χώρα μας στο εξωτερικό! Θα χρησιμοποιήσουμε την αφίσα που είχαμε δημιουργήσει σε προηγούμενο μάθημα Adobe Photoshop (κάντε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε), θα κρατήσουμετα στοιχεία που επιθυμούμε και στην συνέχεια θα εισάγουμε το ".PSD" αρχείο στο Adobe After Effects και την αρχή της δημιουργίας!

Σήμερα έχουμε την τοποθέτηση και το πρώτο animation!

Στο πρώτο μας μάθημα στο Adobe After Effects και αφού ήδη έχουμε προετοιμάσει το γραφικό μας στο Adobe Photoshop, θα εισάγουμε το αρχείο, θα το τοποθετήσουμε κατάλληλα σε ένα Composition με σωστές διαστάσεις video, θα τακτοποιήσουμε τα Layers και θα δώσουμε την πρώτη κίνηση!

 

Καλό μάθημα :Ρ

Μέρος Δεύτερο

Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Video Effects & Animations το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr.