Όταν το Clarity "Σπάει Κόκκαλα"!!!

Σήμερα θα σας δείξω ένα καταπληκτικό πρόγραμμα-plugin της εταιρείας Topaz Labs, το οποίο με πολύ μεγάλη ευκολία, θα "εκτοξεύσει" το κοντράστ των φωτογραφιών σας! Με χρήση του Topaz Clarity, ενός πανίσχυρου προγράμματος, θα μπορέσετε να κάνετε τις φωτογραφίες σας τόσο "κοφτερές" που θα "σπάνε κόκκαλα"!

Topaz Clarity, ένα Plugin για πολλαπλές χρήσεις

Το Topaz Clarity αποτελεί ίσως ένα απο τα καλύτερα προϊόντα της Topaz Labs, η χρήση του είναι πολύ απλή, το ίδιο και το περιβάλλον εργασίας του. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν "πρόσθετο" (plug-in) μέσα απο τα κορυφαία προγράμματα επεξεργασία φωτογραφίας όπως το Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom, Apperture, ακόμη και μέσα απο το iPhoto! Έτσι πολύ απλά, όποιο πρόγραμμα και αν χρησιμοποιείτε, το Topaz Clarity μπορεί να δουλέψει για εσάς!

Δείτε το πριν και το μετά

Παρακάτω δείτε το πριν και το μετά σε μία απο τις φωτογραφίες που χρησιμοποίησα

Εύκολη επεξεργασία, απίστευτα αποτελέσματα

Το Topaz Clarity το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά γιατί μπορεί να προσφέρει στις φωτογραφίες μου, αυτό το επιπλέον συστατικό το οποίο θα τις κάνει "άπαιχτες"! Η πολύ μεγάλη επεξεργασία στην οποία μπορεί να παραμετροποιήσει το Clarity μία φωτογραφίας μέσα απο 4 ανεξάρτητα κανάλια, το καθιστά πανίσχυρο εργαλείο! Όπως θα το δείτε και εσείς, μέσα απο απλά βήματα θα μπορέσετε να πάρετε μία απλή φωτογραφία και με λίγες και εύκολες κινήσεις, ενδεχομένως να πετύχετε το καλύτερα αποτέλεσμα της εως τώρα φωτογραφικής σας καριέρας! Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και μέσα απο το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα!

Δείτε το Video Review

Δείτε το παρακάτω video review που έκανα για το Topaz Clarity και δείτε πόσο εύκολα θα μεταμορφώσετε και εσείς τις φωτογραφίες σας

Κερδίστε το μέσα απο την μεγάλη Κλήρωση του teachme.gr

Πρίν μερικές ημέρες ξεκίνησε να λαμβάνει τις συμμετοχές σας η μεγάλη Κλήρωση του teachme.gr! Μπορείτε να δείτε εδώ τις λεπτομέριες της Κλήρωσης και πως θα λάβετε και εσείς μέρος! Το Topaz Clarity θα είναι ένα απο τα μεγάλα δώρα που κάποιος τυχερός-ή θα το λάβει σύντομα σας δώρο!!! Οπότε μην χάνετε καθόλου χρόνο, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα της Κλήρωσης και να λάβετε αμέσως συμμετοχή!

Αγοράστε το ή κατεβάστε το δοκιμαστικά

Για τους ...γρήγορους οι οποίοι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την λήξη της Εορταστικής Κλήρωσης, μπορέιτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Topaz Labs για το Topaz Clarity, να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, να το κατεβάσετε σαν δοκιμαστική έκδοση και γιατί όχι να το αγοράσετε κιόλας! Η τιμή του είναι φανταστική και σίγουρα θα σας δώσει κέρδος απο την πρώτη σας κιόλας επαφή!

Κάντε κλκ εδώ για να δείτε το άρθρο με την Εορταστική Κλήρωση στο teachme.gr

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook!