Ρεαλιστικής Υφής Αντικείμενα!

Relief στο Maxon Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το μάθημα για το Maxon Cinema 4D είναι εδώ με ένα καταπληκτικό και πανέυκολο θέμα για όλους! Σήμερα θα σας δείξω πως θα πετύχετε μοναδικά και ρεαλιστικότατα σε υφή αντικείμενα, με χρήση του “Relief” στο Maxon Cinema 4D! Ένα υπέροχο μάθημα Cinema 4D το οποίο θα σας μαγέψει!

Μάθημα Maxon Cinema 4D

Το σημερινό μάθημα cinema 4d θα μας αποδείξει πόσο εκπληκτικό πρόγραμα είναι το Maxon Cinema 4D και πόσο άρτια συνεργάζεται και με το Adobe Photoshop! Μέσα σε λίγα λεπτά θα δείτε πόσο εύκολα θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε μία 2D φωτογραφία σε ένα δημιούργημα τριών διαστάσεων! Μία τεχνική που την έχω δει να εφαρμόζεται απο τοίχους και δρόμους, μέχρι και σε πρόσωπα!

Ελάτε στο μέλλον του teachme.gr

Εδώ στο teachme.gr σας εκπαιδεύω καθημερινά σε όλους τους δημιουργικούς τομείς! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, δείχνω τον δρόμο σε όλους τους επαγγεματίες οι οποίοι επιθυμούν να ανέβουν δημιουργικό επίπεδο και σε όσους θέλουν να κάνουν τον χόμπυ τους επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο σε εκπαιδεύσεις οι οποίες απλά δεν σας ταιριάζουν, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε μοναδικά προνόμια και γνώση η οποία θα σας απογειώσει σαν επαγγελματία και καλλιτέχνη! Δείτε εδώ πως θα γίνετε και εσείς Premium.

Καλό μάθημα :Ρ