Κόψιμο στοιχείων απο τον σκελετό

Αυτοκίνητο Νο5 Cinema 4D

Συνεχίζουμε δυναμικά την δημιουργία του δικού μας αυτοκινήτου στο Maxon Cinema 4D όπου σήμερα θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο τον κατάλληλο σχεδιασμό του! Πιό συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το κόψιμο των απαραίτητων στοιχείων απο το γενικό "σασί", για να μπορέσουμε στην συνέχεια να το προσαρμώσουμε κατάλληλα.

Το δικό σας Αυτοκίνητο στο Maxon Cinema 4D

Αυτοκίνητο Νο5 Cinema 4D

Στα τελευταία 5 μαθήματα για το Maxon Cinema 4D, έχουμε ξεκινήσει και μαζί θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο του δικού μας αυτοκινήτου! Ξεκινήσαμε απο το μηδέν και ήδη έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό βαθμό δημιουργίας του σκελετού. Σήμερα μετά την αποκοπή αρκετών βασικών στοιχείων του αυτοκινήτου απο τον ενιαίο ακόμη σκελετό, θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε ακόμη περισσότερο το δημιουργημά μας και να προχωρήσουμε ακόμη πιό δυναμικά στην συνέχεια!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος