Ήρθανε τα Φώτα και ο Φωτισμός!

The OAKA Project #29. Στο 29ο μάθημα για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα δημιουργήσουμε το πρώτο σετ των προβολέων οι οποίοι θα φωτίζουν το στάδιο μας αλλά και τον φωτισμός ασφαλείας των αψίδων της στέγης καλατράβα!

Ο Φωτισμός του ΟΑΚΑ

The OAKA Project #29

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα έχει γενικό φωτισμό καια οι λήψεις του θα είναι κυρίως λήψεις ημέρας, ωστόσο θα πρέπει να φτιάξουμε και τους προβολείς του γηπέδου οι οποίοι θα δώσουν μία επιπλέον πινελιά στο γηπεδό μας και παράλληλα θα μας εξοπλίσουν με ακόμη μία δημιουργική τεχνική! Έτσι θα μάθετε να φτιάχνετε προβολείς από το μηδέν χωρίς να έχετε απαραίτητα πολλές γνώσεις!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]