Σχεδιασμός του Στεγάστρου μέρος 4ο!

The OAKA Project #26. Σήμερα έχουμε το 26ο μάθημα για το Maxon Cinema 4D με θέμα το ΟΑΚΑ στο οποίο θα δούμε την συνέχεια του σχεδιασμού της Στέγης Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό στο στάδιο μας!

The OAKA Project

The OAKA Project #26

Συνεχίζοντας το ΟΑΚΑ Project για 26η εβδομάδα, θα ασχοληθούμε με την σωστή τοποθέτηση των "Αψίδων" του σταδίου, θα τις προσαρμόσουμε σωστά για να στηρίζουν το στέγαστρο με ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό. Στην συνέχεια θα φτιάξουμε από το μηδέν την βάση των Αψίδων για να μπορέσουμε να τις τοποθετήσουμε σταθερά στο έδαφος.

Με αυτό τον τρόπο οι αψίδες της στέγης Καλατράβα θα αποκτήσουν σταθερότητα και θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα της δημιουργίας!

The OAKA Project #26 | Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #26 | Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #26 | Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #26 | Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]