Δημοσιογραφικά θεωρεία στο ΟΑΚΑ!

The OAKA Project #22. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο 22ο και τελευταίο για το 2014 μάθημα για το Maxon Cinema 4D θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας των δημοσιογραφικών θεωρείων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #22

Τα δημοσιογραφικά θεωρεία είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του γηπέδου μας. Το διαφορετικό χρώμα του σε σχέση με τις άλλες εξέδρες θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθίσματα και αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στον ρεαλισμό του σταδίου μας.

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]