Διάδρομος και Φυσούνα στο OAKA!

The OAKA Project #21. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το 21ο μέρος του μαθήματος δημιουργίας του ΟΑΚΑ και σε αυτό το μάθημα θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε τον κεντρικό διάδρομο εισόδου και την φυσούνα του σταδίου!

The OAKA Project #21

Η πρώτη πιο σημαντική στιγμή ενός αγώνα είναι η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Με την δημιουργία του διαδρόμου και της φυσούνας θα μπορέσουμε να δώσουμε στο γήπεδο μας έναν ακόμη τόνο ρεαλισμού ο οποίος είναι απαραίτητος για την συνέχεια!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]