Οι Σουίτες του ΟΑΚΑ

The OAKA Project #18. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Φτάσαμε αισίως στο 18ο μάθημα για την δημιουργία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και σήμερα θα δημιουργήσουμε τις σουίτες του ΟΑΚΑ!Δημιουργήστε μαζί μου το ολοκληρωμένο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και εκπαιδευτείτε σε μία ξεχωριστή τεχνική δημιουργίας μακετών!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #18

Οι Σουίτες σε ένα γήπεδο πρακτικά δεν παίζουν σημαντικό ρόλο, παίζουν όμως ρόλο στον ρεαλισμό του κτίσματος, γι'αυτο το λόγο σήμερα θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε τις σουίτες του ΟΑΚΑ από το μηδέν. Μέσα από 2-3 φωτογραφίες σαν δείγμα, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις σουίτες του κάτω διαζώματος για να μπορέσει κάποιος να καπνίσει το πούρο του μέσα στην ζέστη και όχι στο κρύο των καθισμάτων!

Επόμενο βήμα το κλείσιμο των σημείων εισόδου

The OAKA Project C4D

Στο επόμενο μάθημα θα κλείσουμε τα σημεία εισόδου με πόρτες και θα σηκώσουμε τοιχάκια τα οποία θα κρύβουν τον αγωνιστικό χώρο από τα εξωτερικά σημεία του σταδίου. Για να δείτε το ματς θα πρέπει να πληρώσετε εισιτήριο ή να έχετε φτιάξει εσείς το γήπεδο!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]