Η Ολοκλήρωση του Άνω Διαζώματος!

The OAKA Project #16. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο 16ο μάθημα cinema 4d για το χτίσιμο του ΟΑΚΑ θα "δέσουμε" όλα αυτά που δημιουργήσαμε στο άνω διάζωμα και θα δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του άνω διαζώματος του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.Δείτε και εσείς με τα μάτια σας πως η δημιουργία θα ανέβει πολλαπλά επίπεδα μέσα από το Maxon Cinema 4D!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #16

Η ένωση του Άνω Διαζώματος στο ΟΑΚΑ είναι αυτό που θα δούμε στο σημερινό μάθημα cinema 4d. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα όχι μόνο για το ΟΑΚΑ αλλά και για την δική μας συνέχεια στο Maxon Cinema 4D. Θα σας αναλύσω τις σκέψεις μου και φυσικά θα σας δείξω με παραδείγματα την πολύ μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του προγράμματος όταν δουλεύουμε σε τόσο μεγάλες και απαιτητικές σκηνές όπως το χτίσιμο ενός γηπέδου χιλιάδων θέσεων.

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]