Δημιουργία του "Matrix"!

The OAKA Project #14. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Μετά απο μία εβδομάδα απουσίας (λόγω της 28ης Οκτωβρίου), είμαι και πάλι εδώ στο Maxon Cinema 4D και σε ένα θέμα το οποίο έχει κάψει καρδιές! Φυσικά μιλάω για το χτίσιμο του ΟΑΚΑ μέσα από το Maxon Cinema 4D! Σήμερα θα δούμε το 14ο μάθημα cinema 4d σχετικά με το ΟΑΚΑ, στο οποίο θα δημιουργήσουμε τον πίνακα του σκορ ή αλλιώς το "Matrix" του Σταδίού.Και πάλι θα δημιουργήσουμε από το μηδέν και θα ανακαλύψουμε τις κρυφές δυνάμεις του Maxon Cinema 4D με στόχο την απόλυτη, ρεαλιστική και εύκολη δημιουργία!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #14

Ο Πίνακας του Σκορ είναι ίσως ένα από τα πιό βασικά συστατικά στον ρεαλισμό ενός γηπέδου. Έχοντας ήδη φτιάξει το Άνω διάζωμα στα προηγούμενα μαθήματα, τα  matrix θα έρθουν για να δέσουν τα στοιχεία του άνω διαζώματος ακόμη περισσότερο, με στόχο φυσικά την ολοένα και καλύτερη απόδοση του σταδίου.

Ένα φανταστικό μάθημα Cinema 4D και ένας φανταστικός κύκλος μαθημάτων, ο οποίος θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να αποκτήσετε μία ξεχωριστική ειδικότητα, την ειδικότητα της δημιουργίας μακετών!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]