Δημιουργία Γηπέδου 3D στο Maxon Cinema 4D

The OAKA Project C4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Τρίτη σήμερα και έχουμε ένα ακόμη υπέροχο μάθημα δημιουργίας του ΟΑΚΑ! Μέσα απο το Maxon Cinema 4D, ξεκινήσαμε απο το απόλυτο μηδέν και σήμερα θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο του γηπέδου! Ένας υπέροχος κύκλος μαθημάτων δημιουργίας 3D, μέσα απο τον οποίο μάθαμε πολλά και διάφορα πράγματα και σήμερα, 14 μαθήματα μέτά, είμαστε πραγματικά σε θέση να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε γήπεδο μας ζητηθεί!

Δημιουργία της πολύπλοκης οροφής και τοποθέτηση!

Στο σημερινό μάς προ-τελευταίο μάθημα (θα ακολουθήσει ένα ακόμη μάθημα με διορθώσεις και ρυθμίσεις φωτισμού και κάμερας), θα χτίσουμε το σχέδιο της οροφής και θα δώσουμε την πινελιά που έλειπε απο το γήπεδο μας μέχρι σήμερα! Ένα πανέμορφο μάθημα μέσα απο το οποίο και πάλι θα μάθουμε να χτίζουμε ιδιαίτερα αντικείμενα!

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα

The OAKA Project C4D

Μέσα απο το Maxon Cinema 4D μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα εύκολα και γρήγορα! Το φιλικό περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, αποτελεί τον κυριότερο λόγο επιλογής του συγκεκριμένου προγράμματος, σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα δημιουργίας 3D. Ξεκινήστε σήμερα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr και γίνετε ο 3D δημιουργός που πάντα ονειρευόσασταν!

Τα εφόδια είναι εδώ και θα είναι εδώ μαζί σας για να σας βοηθήσουν να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]