Ένωση του Άνω Διαζώματος!

The OAKA Project #13. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο 13ο μάθημα της σειράς "The OAKA Football Project" θα ολοκληρώσουμε επιτέλους το Άνω Διάζωμα! Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο γήπεδο μας!Επίσης θα δούμε πόσο δυνατή είναι η λειτουργία του Symmetry στο Maxon Cinema 4D και πως θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε απίστευτο χρόνο δημιουργίας!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #13

Το 1/4 του άνω διαζώματος ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο μάθημα. Έτσι επόμενη κίνηση ήταν η ολοκλήρωση του άνω διαζώματος μέσα απο το Maxon Cinema 4D. Σε αυτό το μάθημα Cinema 4D θα σας δείξω ακριβώς πως λειτουργεί το Symmetry και πως ακριβώς πρέπει να το "δουλέψουμε" για να πάρουμε ακριβώς τα αποτελέσματα που θέλουμε!

The OAKA Project C4D

Επίσης θα σας δείξω πως θα διαχωρήσουμε χρωματικά τις θύρες για να πετύχουμε ένα πολύχρωμο ΟΑΚΑ εαν και εφόσον το θέλουμε!

Ένα φανταστικό μάθημα Cinema 4D και ένας φανταστικός κύκλος μαθημάτων, ο οποίος θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να αποκτήσετε μία ξεχωριστική ειδικότητα, την ειδικότητα της δημιουργίας μακετών!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]