Περιμετρικές εργασίες!

The OAKA Project #12. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Η δημιουργία του ΟΑΚΑ κλείνει 12 εβδομάδες δημιουργικής εκμάθησης μέσα απο το αγαπημένο μας Maxon Cinema 4D. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την πίσω όψη του άνω διαζώματος την οποία και θα "ντύσουμε" κατάλληλα. Έτσι σήμερα στο μάθημα cinema 4d θα έχουμε περιμετρικές εργασίες οι οποίες θα κάνουν το γήπεδο μας ακόμη πιο ολοκληρωμένο!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #12

Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το 1/4 του άνω διαζώματος, πρίν όμως το πολλαπλασιάσουμε και κατά συνέπεια δημιουργήσουμε όλα το άνω διάζωμα, θα πρέπει να ασχοληθούμε και με την πίσω όψη του γηπέδου. Έτσι στο σημερινό μάθημα cinema 4d, θα δημιουργήσουμε τα περιμετρικά τζάμια τα οποία βρίσκονται στο πίσω μέρος του άνω διαζώματος του ΟΑΚΑ και έχουν σαν στόχο την προστασία των θεατών από τους ανέμους. Ένα κομμάτια λεπτομέρειας το οποίο όμως θα κάνει και την τελική διαφορά!

Ένα φανταστικό μάθημα Cinema 4D και ένας φανταστικός κύκλος μαθημάτων, ο οποίος θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να αποκτήσετε μία ξεχωριστική ειδικότητα, την ειδικότητα της δημιουργίας μακετών!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]