Δημιουργία Διαφημιστικών Πινακίδων και Φυσούνας στο ΟΑΚΑ!

The OAKA Project C4D

Τελευταία πινελιά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αποτελούν οι διαφημιστικές πινακίδες και φυσικά οι 2 Φυσούνες που οδηγούν απο τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο! Έτσι δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω και τον συγκεκριμένο τρόπο δημιουργίας και των 2 πολύ σημαντικών στοιχείων για τον ρεαλισμό ενός γηπέδου!

Τα πάντα εύκολα και απλά μέσα απο ένα μάθημα 3D δημιουργίας!

The OAKA Project C4D

Και στο σημερινό μάθημα Cinema 4D θα δούμε πολύ όμορφους τρόπους μοντελισμού και δημιουργίας αντικειμένων! Έτσι πλέον είμαστε σε θέση να σκεφτούμε κατάλληλα και να δημιουργήσουμε οτιδήποτε θέλουμε εμείς! Αυτός είναι ο σκοπός των μαθημάτων μας στο Maxon Cinema 4D!


Δείγματα μέσα απο το σημερινό μάθημα:

oaka-project-12-fysouna-ads-1 oaka-project-12-fysouna-ads-2 oaka-project-12-fysouna-ads-3 oaka-project-12-fysouna-ads-4 oaka-project-12-fysouna-ads-5


Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Ελάτε στην παρέα του teachme.gr και μάθετε εκατοντάδες τεχνικές μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε και εσείς το ονειρό σας πραγματικότητα και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να κάνετε πράξη το ονειρό σας! Μην περιμένετε άλλο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!!! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα συνδρομών.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]