Δημιουργία των πάγκων και της Γραμματείας στο ΟΑΚΑ!

The OAKA Project C4D

Επιστρέψαμε στο Maxon Cinema 4D όπου η δημιουργία του ΟΑΚΑ έχει φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ολοκλήρωσης! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την δημιουργία των πάγκων και της Γραμματείας! Ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα μοντελισμού που θα σας μάθει να δημιουργείτε τραπέζια, πάγκους και καρέκλες απο το απόλυτο μηδέν!

Δημιουργήστε το γηπεδό σας στο Maxon Cinema 4D!

The OAKA Project C4D

Και στο σημερινό μάθημα Cinema 4D αλλά και στα προηγούμενα 10 μαθήματα δημιουργίας, έχουμε δει πολύ όμορφους τρόπους δημιουργίας και έχουμε φτάσει το γηπεδό μας σε ένα άκρως ρεαλιστικό βαθμό ολοκλήρωσης! Όλα αυτά με ένα εύκολο τρόπο και άκρως διασκεδαστικό καθώς η δημιουργία γραφικών και ειδικά το χτίσιμο απο το μηδέν, είναι ένα απο τα πιό όμορφα πράγματα κατά την ενασχόληση μας με το Maxon Cinema 4D!


Δείγματα μέσα απο το σημερινό μάθημα:

OAKA-Player-Benches-Grammateia-3 OAKA-Player-Benches-Grammateia-1 OAKA-Player-Benches-Grammateia-2


Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Ελάτε στην παρέα του teachme.gr και μάθετε εκατοντάδες τεχνικές μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε και εσείς το ονειρό σας πραγματικότητα και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να κάνετε πράξη το ονειρό σας! Μην περιμένετε άλλο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!!! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα συνδρομών.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]