Το δικό μας γήπεδο!

The OAKA Project #1. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Το "Μουντιάλ" μας αποχαιρέτησε αλλά η όρεξη μας για ποδόσφαιρο φυσικά παραμένει στα ύψη! Φυσικά στο teachme.gr δεν "μαθαίνουμε μπαλίτσα" αλλά μαθαίνουμε ιδιαίτερους τρόπους δημιουργίας γραφικών με στόχο το άμεσο κέρδος! Με το σκεπτικό αυτό στο μυαλό θα ξεκινήσω σήμερα έναν νέο κύκλο μαθημάτων ο οποίος θα μας κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι (και όχι μόνο) με θέμα την δημιουργία του ΟΑΚΑ στο Maxon Cinema 4D!

Φυσικά αναφέρομαι στο μεγαλύτερο στάδιο της Ελλάδος και δεν εννοώ το μπασκετικό ΟΑΚΑ το οποίο το έχουμε δει ήδη (κάντε κλικ εδώ) αλλά το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ το οποίο εκτός απο ποδόσφαιρο, είχε φιλοξενήσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #1

Μετά το Μπασκετικό ΟΑΚΑ είχα λάβει πολλά email στα οποία ζητούσατε να δούμε και το ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ, στόχος μου ήταν να κάνω τα συγκεκριμένα μαθήματα όχι premium αλλά ιδιαίτερα και αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος δημιουργίας του ΟΑΚΑ, οπότε έχετε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσετε σαν Premium έναν κύκλο μαθημάτων ο οποίος στο τέλος του θα μετατραπεί σε ιδιαίτερο πακέτο μαθημάτων. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι ένα δώρο μου σε όλα τα Premium μέλη που συνεχώς με υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!

Στο πρώτο μάθημα Cinema 4D για την δημιουργία του ΟΑΚΑ θα ασχοληθούμε κυρίως με το Adobe Illustrator για να καταφέρουμε να σχεδιάσουμε κατάλληλα τον αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του πραγματικού ΟΑΚΑ. Μία σωστή αρχή είναι το μισό της σωστής ολοκλήρωσης, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα μας βήματα.

Μείνετε Συντονισμένοι

Το teachme.gr βρίσκεται εδώ συνεχώς μαζί σας και σας εξοπλίζει με τεράστιες δημιουργικές τεχνικές! Κάντε σήμερα το βήμα της Premium συνδρομής και κερδίστε απο το πρώτο Premium μάθημα την απόλυτη γνώση! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium! Διαβάστε εδώ τις πληροροφίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]