Online Τάξεις από το teachme.gr

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για ολοένα και ανώτερη ποιότητα στην εκπαίδευση σας μέσα από το teachme.gr σας ενημερώνουμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι πρώτες online ταξείς για εκμάθηση προγραμμάτων και θεμάτων γύρω από την Φωτογραφία. Οι τάξεις θα είναι ολιγομελείς, με τακτικό πρόγραμμα, φυσικά στα ελληνικά και με πολλά ακόμη έξτρα για καλύτερη επαφή και αμεσότητα στην εκπαίδευση σας!

Teachme Classes!

Το teachme.gr είναι εδώ και χρόνια η αγαπημένη σας σελίδα δημιουργικών βίνεο μαθημάτων. Μέσα από τα εκατοντάδες μαθήματα του, έχετε μάθει πολλές και διάφορες τεχνικές, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζετε και ανεβάζετε ποιοτικά το επίπεδο της δουλειάς σας! Αυτόν τον σκοπό έχει το "teachme classes", η νέα ενότητα του teachme.gr η οποία θα δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν πιο εντατική εκπαίδευση πάνω στα στοιχεία που ενδιαφέρονται. Μόνο που εκτός από την ποιοτική εκπαίδευση, αυτή τη φορά θα έχετε την αμεσότητα του να μιλήσετε μαζί μας, να παρακολουθήσετε ζωντανά την παράδοση των μαθημάτων, να κάνετε ερωτήσεις και όλα τα καλά μίας πραγματικά ενεργής τάξης!

Τάξεις ιδιαιτέρων μαθημάτων

Η ενότητα "teachme classes" αποτελεί ένα αίτημα πολλών μαθητών του teachme.gr που αναζητούσαν ακόμη πληρέστερη γνώση, κάτι που όπως θα ήταν φυσικό ακούσαμε, οργανώσαμε και πλέον είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε απλόχερα! Παρακάτω θα διαβάσετε τι θα συμβαίνει στις τάξεις, τι διάρκεια θα έχουν και ποιο κόστος θα έχει η παρακολουθησή τους για τον μαθητή.

Σαν πραγματική τάξη, μόνο που θα είναι online!

Το teachme classes θα σας γυρίσει στο θρανίο, με όλα τα καλά μίας τάξης χωρίς όμως να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας! Μέσα από τις online τάξεις του teachme.gr θα συμμετέχετε στην παράδοση στοχευμένων θεματικών ενοτήτων οι οποίες θα καλύπτουν ανάλογα με την επιλογή σας, τα πιο γνωστά προγράμματα και φυσικά την φωτογραφία!

Μέσα από την παράδοση, θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τον εκπαιδευτη μέσω web camera, την οθόνη του και φυσικά θα έχετε την δυνατότητα να παίρνετε τον λόγο, να ρωτάτε, να σηκώνετε χέρι και φυσικά να κάνετε ασκήσεις και κατά την διάρκεια της παράδοσης αλλά και για το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση χωρίς κανένα κενό.

Πιο αναλυτικά, πως θα λειτουργούν οι online τάξεις

Σε αυτό το σημείο θα διαβάσετε πως θα λειτουργούν οι online τάξεις στο teachme.gr, θα προσπαθήσω να είμαι όσο αναλυτικότερος γίνεται, έτσι ώστε να καταλάβετε όλη την διαδικασία. Φυσικά μπορείτε να μου γράψετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε περίπτωση που έχετε επιπλέον απορίες.

Πότε θα ανακοινώνεται μία online τάξη;

Κατά διαστήματα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τις επερχόμενες online τάξεις στο teachme.gr, για να μπορέσετε με τον τρόπο αυτό να προετοιμαστείτε και να οργανώσετε το πρόγραμμα σας. Μόλις ανακοινώνεται η μελλοντική έναρξη της εκάστοτε τάξης θα επικοινωνείτε με το teachme.gr για να κλείσετε θέση. Οι τάξεις θα είναι ολογομελείς, για να μπορέσει έτσι να καλυφθεί η ύλη και φυσικά οι απορίες όλων των συμμετεχόντων. Η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων θα συμφωνείται μετά από συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων, έτσι ώστε να βρεθεί το πιο βολικό πρόγραμμα για όλους.

Ποια θα είναι η διάρκεια των μαθημάτων

Η εκάστοτε Τάξη, πριν ανακοινωθεί θα έχει αναλυθεί για να μπορέσει να αποδωθεί στοχευμένα σε έναν σχετικά σύντομο χρονικό ορίζοντα. Ανάλογα με την θεματική ενότητα θα υπάρχουν και αναλόγως αντίστοιχες ώρες μαθημάτων. Στόχος μου είναι να μπορείτε μέσω ταχύρυθμων τάξεων να δαμάσετε στοχευμένες θεματικές ενότητες που σας απασχολούν ή θα θέλατε να εκπαιδευτείτε. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι οι online τάξεις δεν θα ξεπερνούν τις 15-20 διδακτικές ώρες κάθε φορά.

Κάθε πότε θα έχουμε μάθημα;

Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα των μαθητών που θα συνθέτουν την τάξη, μία τάξη θα μπορούσε να έχει μάθημα κάθε εργάσιμη (Δευτέρα - Παρασκευή), δύο φορές την εβδομάδα, ή ακόμη και μία φορά την εβδομάδα. Μέσα από το τελικό πρόγραμμα θα καθοριστεί και το ωριαίο πρόγραμμα κάθε ημέρας. Για παράδειγμα για μία θεματική ενότητα 10 ωρών και για μία τάξη που μπορεί να κάνει μάθημα από Δευτέρα εως Παρασκευή, μπορεί να καλυφθεί η ύλη εντός εβδομάδος μέσω καθημερινών μαθημάτων διάρκειας 2 ωρών. Στόχος θα είναι να ολοκληρώνεται κάθε τάξη το αργότερο σε διάστημα ενός μήνα. Έτσι ώστε να ολοκληρώνετε άμεσα αυτό που σας ενδιαφέρει χωρίς να έχετε μακροπρόθεσμες δεσμέυσεις.

Τι θα γίνεται στο μάθημα;

Ανάλογα με την θεματική ενότητα θα υπάρχει διαφορετική ύλη, ωστόσο σε γενικές γραμμές μέσα στο μάθημα θα βρείτε όλα όσα θα βρίσκατε και σε μία κανονική τάξη. Θα υπάρχει η στιγμή της παράδοσης μαζί με την κάλυψη αποριών και ερωτήσεων, θα υπάρχουν παραδείγματα των θεωρητικών θεμάτων, ασκήσεις κατά την διάρκεια της παράδοσης, ανάλυση με παραδείγματα & με πίνακα και φυσικά ο μαθητής θα μπορεί να παίρνει τον λόγο, να συνομιλεί με τον καθηγητή ή τους συμμαθητές του. Παράλληλα με την παράδοση και την διάρκεια της διδακτικής ώρας, ο μαθητής θα έχει και ασκήσεις για το σπίτι οι οποίες θα είναι στα πλαίσια της εκάστοτε θεωρίας του μαθήματος.

Χωρίς απουσίες και χωρίς άγχος!

Επειδή ζούμε σε σκληρούς καθημερινούς ρυθμούς οι οποίοι μερικές φορές μας επιβάλλουν το δικό τους πρόγραμμα, καταλαβαίνω πως δεν θέλετε παραπάνω άγχος αλλά ουσιαστικά μια δημιουργική διέξοδο η οποία ταυτόχρονα θα σας ανεβάσει επίπεδο! Γι'αυτό το λόγο οι ασκήσεις για το σπίτι δεν θα είναι υποχρεωτικές και φυσικά δεν θα υπάρχουν απουσίες! Αν δεν μπορέσετε μία ημέρα να παρακολουθήσετε το μάθημα, θα το λάβετε σε μορφή βίντεο για να μην μείνετε πίσω!

Αρχεία προς κατέβασμα

Έχοντας εκμεταλλευτεί 100% τις δυνατότητες του σημερινού διαδικτύου, στόχος μας είναι να σας δώσουμε μία μοναδική εμπειρία εκμάθησης η οποία θα σας βοηθήσει από την άνεση του σπιτιού σας να αναβαθμήσετε τις γνώσεις σας! Μέσα από τις τάξεις που θα παρακολουθείτε θα είστε σε θέση να κατεβάζετε τα αρχεία των μαθημάτων, τις ασκήσεις και φυσικά ολόκληρο το μάθημα σε μορφή video! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ανατρέχετε ακόμη και μετά από 1 χρόνο στο αρχείο σας και να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας!

Βεβαίωση Γνώσεων μέσω Εξέτασης

Στο τελικό στάδιο των τάξεων, οι μαθητές θα εξετάζονται και ανάλογα με την αποδοσή τους θα βαθμολογούνται και θα παίρνουν πιστοποίηση γνώσεων από το teachme.gr. Με τον τρόπο αυτό δεν θα μαθαίνετε μόνο μία θεματική ενότητα αλλά θα έχετε και την πρακτική πιστοποίηση γνώσεων από το teachme.gr!

Θα τα πούμε σύντομα στην τάξη! :)