Έναρξη της πρώτης online τάξης στο teachme.gr!

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση, μέσω του άρθρου αλλά και μέσω της live εκπομπής μας (κλικ εδώ για να την δείτε) και επίσημα ανακοινώνεται η πρώτη online τάξη του teachme.gr! Όπως σας έχω ήδη αναλύσει στο χθεσινό άρθρο για το teachme classes, μέσα από τις συγκεκριμένες τάξεις θα εκπαιδευτείτε σε στοχευμένες θεματικές ενότητες για να μπορέσετε άμεσα να ξεπεράσετε βασικά εμπόδια τα οποία σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Η πρώτη online τάξη του teachme.gr δεν θα μπορούσε να μην έχει θέμα την Φωτογραφία καθώς πρόκειται για έναν τομέα που οι περισσότεροι λατρέυετε!

Basics of Photography #1

Η πλειοψηφία των φίλων που μιλάω καθημερινά στο teachme.gr λατρεύουν την φωτογραφία, έχουν επενδύσει σε φωτογραφικές μηχανές όχι όμως και στην απαραίτητη γνώση η οποία θα τους επιτρέψει πρώτα και κύρια να κατανοήσουν την Τέχνη της Φωτογραφίας και στην συνέχεια να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της. Μέσα από την 1η Online Τάξη του teachme classes, θα εκπαιδευτείτε γύρω από τα απολύτως βασικά της φωτογραφίας, έτσι ώστε να κάνετε επιτέλους το πιο σημαντικό βήμα, να καταλάβετε την μηχανή σας και τον θεσμό της Φωτογραφίας!

Μεταφερθείτε στο e-shop του teachme.gr για να κλείσετε θέση στην τάξη!

Η online τάξη με τίτλο “Basics of Photography #1” θα σας επιτρέψει μέσα σε 10 ώρες να μάθετε εξαιρετικής σημασίας πράγματα τα οποία θα σας επιτρέψουν να πάτε παρακάτω, θα ασχοληθούμε με θέματα τα οποία θα μας εισάγουν στην Τέχνη της φωτογραφίας, θα αναλύσουμε τα σώματα των μηχανών, τους φακούς με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους, τις απαραίτητες ρυθμίσεις μίας φωτογραφικής μηχανής, θα δούμε την εξέλιξη της Φωτογραφίας, φυσικά θα μιλήσουμε για την “Αγία Τριάδα”, το κλείστρο, διάφραγμα, ISO & την στενή τους σχέση. Τα ειδικά εφέ που μπορούμε να πάρουμε μέσα από αυτά τα 3 στοιχεία, την μέτρηση του φωτός εσωτερικά και εξωτερικά και πολλά ακόμη!

Teachme Classes: Basics of Photography #1

Teachme Classes: Basics of Photography #1

Διάρκεια, κόστος & εισηγητής

Η online τάξη “Basics of Photography #1” θα σας βάλει επιτέλους στον σωστό δρόμο για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε, αυτό φυσικά όμως δεν σημαίνει ότι θα ξοδέψετε μία περιουσία. Εδώ στο teachme.gr έχουμε κάνει κανόνα την οικονομική & ποιοτική εκπαίδευση και πάνω σε αυτόν τον κανόνα θα κινηθούν και οι online τάξεις! Παρακάτω θα δείτε την διάρκεια της τάξης, το κόστος αλλά και τον εισηγητή που θα σας διδάξει σε αυτόν τον κύκλο.

Τάξη: “Basics of Photography #1”

Θεματολογία: Φωτογραφία

Διάρκεια Τάξης: 10 ώρες

Κόστος: 10€/ώρα

Εισηγητής: Βαγγέλης Βλασόπουλος

Διαδικασία Παρακολούθησης

Όπως ήδη σας έχω αναλύσει στο χθεσινό άρθρο, τα μαθήματα θα τα παρακολουθήσετε από το σπίτι/γραφείο σας. Η ώρα παράδοσης θα οριστεί μετά από συζήτηση με τους μαθητές για να βρεθεί η κατάλληλη η οποία θα τους βολεύει όλους. Μέσα από τα μαθήματα θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τον εισηγητή, την οθόνη του, τον πίνακα του ή ακόμη και το studio του, θα μπορείτε να “σηκώνετε χέρι”, να μιλάτε μεταξύ σας ή με τον καθηγητή και έτσι να καλύπτετε τις απορίες σας. Ταυτόχρονα θα λάβετε ηλεκτρονικό έντυπο υλικό με τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε, φυσικά θα κατεβάζετε το μάθημα και σε βίντεο για επανάληψη και θα έχετε και ασκήσεις. Στο τέλος της τάξης θα δώσετε εξετάσεις για να πάρετε πιστοποίηση γνώσεων από το teachme.gr!

Δήλωση συμμετοχής

Τα μαθήματα της online τάξης “Basics of Photography” θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 15 Μαϊου 2017. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας (κλικ εδώ) ή μέσω facebook (κλικ εδώ) για να δηλώσετε συμμετοχή και να κάνετε εγγραφή. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή για καλύτερη εμπειρία του μαθητή, αυτό σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή πριν κλείσουν οι θέσεις.

Μεταφερθείτε στο e-shop του teachme.gr για να κλείσετε θέση στην τάξη!