Καλλωπισμός και πρόσοψη!

Αυτοκίνητο Νο6 cinema 4d

Μετά απο μία εβδομάδα απουσίας λόγω "Halloween", βρίσκομαι και αυτή την Τρίτη εδώ, για να δούμε το 6ο μάθημα στην δημιουργία αυτοκινήτου, ένα υπέροχο μάθημα Cinema 4D, μέσα απο έναν εντυπωσιακό κύκλο, ο οποίος θα "ξυπνήσει" τον σχεδιαστή που κρύβετε μέσα σας! Στο σημερινό μάθημα, θα καλλωπίσουμε τον σκελετό και θα ασχοληθούμε κυρίως με την πρόσοψη, η οποία ουσιαστικά θα μεταμορφωθεί σε σχέση με το 5ο μάθημα της σειράς!

Ένα πολύ σημαντικό μάθημα Cinema 4D

Αυτοκίνητο Νο6 cinema 4d

Έχουμε ξεκινήσει απο το απόλυτο μηδέν και πλέον, μπορούμε να "καμαρώνουμε" για τον σκελετό του αυτοκινήτου μας! Έτσι, βλέπετε πόσο "μαγική" είναι η δημιουργία μέσα απο το Maxon Cinema 4D και φυσικά περιμένετε μία ανάλογη και ανώτερη συνέχεια!!!

Δείγματα του τελικού αποτελέσματος

Εδώ στο teachme.gr, χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε το Cinema 4D για οποιοδήποτε μάθημα 3D, η ευκολία στην χρήση, η συνεργασία με το Adobe After Effects και φυσικά η απόλυτη δημιουργία, το καθιστούν ένα απο τα πιό σημαντικά εργαλεία για κάθε δημιουργό!

Μείνετε Συντονισμένοι

Δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργική εκμάθηση εδώ στο teachme.gr! Αν θέλετε και εσείς να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα, ξεκινήστε σήμερα και εκπαιδευτείτε μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα της κορυφαίας Ελληνικής Ιστοσελίδας video μαθημάτων! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος