Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ.

Καλοκαιρινές Προσφορές στο teachme.gr!!!

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2016

Το teachme.gr, πιστό όπως πάντα στις δροσερές-καλοκαιρινές εκπτώσεις, είναι εδώ για να σας δώσει για ακόμη μία φορά την μεγάλη ευκαιρία απόκτησης των εκπαιδευτικών κύκλων που αγαπάτε με πολύ μεγάλη έκπτωση! Η φετινές εκπτώσεις που θα βρείτε στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr δεν έχουν υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν και δεν ξέρω αν θα ξανά υπάρξει, οπότε, έχετε έναν πολύ καλό λόγο για να βιαστείτε, διαβάστε παρακάτω γιατί.

Μαγική, ενιαία τιμή για όλους τους κύκλους στα 50€

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2016

Αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκα να σας δώσω ένα μοναδικό κίνητρο για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ποιο είναι αυτό; Φυσικά η ενιαία & μοναδική τιμή σε όλα τα πακέτα! Η συγκεκριμένη προσέγγιση στις προσφορές γίνεται για πρώτη φορά και είμαι σίγουρος ότι θα την λατρέψετε γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα αγαπάτε με μόλις 50 ευρώ ανά πακέτο!

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2016

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις στο teachme.gr!!!

Τι χρειάζεται να κάνετε;

Γνωρίζω πολύ καλά, πως όταν μπαίνετε στο e-shop του teachme.gr θέλετε να αγοράσετε παραπάνω από όσο σας επιτρέπεται... Μην ανησυχείτε όμως, το φετινό "δροσερό αεράκι" των καλοκαιρινών προσφορών του teachme.gr θα σας επιτρέψει να αγοράσετε όχι ένα, όχι δύο αλλά όσα θέλετε εσείς να μάθετε!

Δείτε όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα στο eshop του teachme.gr!!!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο e-shop του teachme.gr, εκεί θα ανακαλύψετε ότι όλες οι τιμές έχουν αναπροσαρμοστεί και πλέον είναι στα 50 ευρώ! Ενώ αν βάλετε στο καλάθι σας 5 κύκλους μαθημάτων, η τελική τιμή θα είναι 50 ευρώ ακόμη πιο οικονομικά, αφού το 1 θα είναι δώρο! (Αν πάρετε 10 κύκλους θα έχετε 2 δωρεάνκλπ)

Κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας

Οι προσφορές θα ισχύουν για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών και αγορών, κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας γιατί ενδεχομένως αύριο να κοστίζει εως και 10 φορές ακριβότερα... Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στο e-shop!

Απευθείας πρόσβαση

Φωτογραφία, Επεξεργασία Φωτογραφίας, Γραφιστική, Video & Animation, Web Design, 3D 

Καλό καλοκαίρι!!!