Δημιουργία κινηματογραφικών εφέ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Τα Χριστούγεννα αποτελούν παρελθόν για το 2012 αλλά το χιόνι δεν έκανε την εμφανισή του στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Γι'αυτο τον λόγο σήμερα στο μάθημα για το Adobe After Effects της Πέμπτης θα δημιουργήσουμε ένα χιονισμένο τοπίο μέσα απο ένα άκρως δημιουργικό μάθημα στο οποίο θα ανακαλύψουμε λίγο περισσότερο τις δυνατότητες του CC Particle World!

Το εφέ του χιονιού στο Adobe After Effects

Το CC Particle World είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας σωματιδίων μέσα στο Adobe After Effects χωρίς την αγορά του πανίσχυρου Trapcode Particular! Έτσι χωρίς να ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε particles χωρίς κόπο! Τα γραφικά του μαθήματος θα τα δημιουργήσουμε με το Adobe Illustrator, οπότε θα δείτε για άλλη μια φορά πόσο εντυπωσιακή είναι η συνεργασία των 2 προγραμμάτων!

Η adobe έχει δημιουργήσει μία μοναδική συλλογή προγραμμάτων τα οποία μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε χωρίς καμία απαγόρευση! Χρόνο με τον χρόνο, με κάθε καινούρια έκδοση των προγραμμάτων της παίρνουμε νέα εφόδια για ακόμη πιο δυναμικά πράγματα τα οποία θα ανακαλύψετε πρώτοι στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος