Ένας μαγικός φακός για εξαιρετικά πορτραίτα

Review του Sigma ART 135mm

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι φακοί 135mm υπερτερούν σε σχέση με τους 70-200 αλλά ακόμα και από τους 105mm φακούς πορτραίτων. Το εστιακό μήκος που προσφέρουν μπορεί να δώσει εξαιρετικές εικόνες με ονειρικό θόλωμα στο φόντο και σε πορτραίτα (σφιχτό κάδρο) αλλά ακόμη και σε ολόσωμες φωτογραφίσεις ανθρώπων. Αυτό το εφέ στις ολόσωμες φωτογραφίσεις είναι που με έχει κάνει να ερωτευτώ αυτό το εστιακό μήκος! Όντας κάτοχος της έκδοσης 135 Nikkor f/2, μπορώ να σας εγγυηθώ πως αν θέλετε να αγοράσετε έναν φακό για να ξεχωρίσετε, τότε οι επιλογές είναι λίγες και μέσα σε αυτές είναι το συγκεκριμένο εστιακό μήκος!

Ανακαλύπτοντας τον SIGMA 135mm F1,8 DG HSM | Art

Ο Πάνος Βλασόπουλος, μέσω της επίσημης σελίδας αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου εξοπλισμού που έχουμε δημιουργήσει (www.PhotoBros.GR) κατάφερε και έπιασε στα χέρια του τον SIGMA 135mm F1,8 DG HSM | Art, ένα πραγματικό κόσμημα τέχνης από την Sigma. Έχοντας λατρέψει τις εκδόσεις 50mm και 35mm της σειράς "ART" ήμασταν κάτι παραπάνω από "βέβαιοι" ότι θα μας καλύψει απόλυτα ο παραπάνω φακός. Ο Πάνος πραγματικά εντυπωσιάστηκε και θέλησε να κάνει ένα βίντεο σχετικά με αυτόν τον φακό και τις δυνατότητές του.

Ίσως ο καλύτερος φακός για πορτραίτα

Η παραπάνω επικεφαλίδα δεν αναφέρεται μόνο στον SIGMA 135mm F1,8 DG HSM | Art αλλά γενικά στους φακούς αυτού του εστιακού μήκους. Με την απόλυτη συμπίεση και τον διαχωρισμό του αντικειμένου από το περιβάλλον (στενό βάθος πεδίου), ο φακός αυτός καταφέρνει να "ομορφαίνει" κάθε σκηνικό που φωτογραφίζετε και φυσικά να απομονώνει κινηματογραφικά τα μοντέλα σας, χωρίς καμία παραμόρφωση. Ειδικά μέσω της μοναδικής ιδιαιτερότητας του SIGMA 135mm F1,8 DG HSM | Art να δίνει εξαιρετικ΄ές σε οξύτητα εικόνες από το f/1.8, αποτελεί καθαρά ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια κάθε φωτογράφου ποτραίτου.

Μέσα από την επίσημη σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) θα βρείτε τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά! Επιλέξτε τώρα τα δικά σας! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Δείτε το βίντεο σχετικά με τον SIGMA 135mm F1,8 DG HSM | Art

Review του Sigma ART 135mm

Στο παρακάτω βίντεο ο Πάνος θα εκφράσει την αποψή του σχετικά με τον φακό αυτόν. Παρακολουθείτε και εσείς το review-φωτογράφιση που έκανε μαζί με τον Γιάννη και γράψτε μας στα σχόλια (youtube) την δική σας άποψη ή προσωπική εμπειρία!