Η πρώτη μας "επίσημη" συνάντηση!

Σεμινάριο TeachMe meetup'17

Σε ελάχιστες ημέρες έρχεται και επίσημα το "Teachme Meetup'17"! Η πρώτη μας "επίσημη" συνάντηση έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου 2017 και στόχο έχει να μας φέρει πιο κοντά και να μας επιτρέψει να μιλήσουμε "πρόσωπο με πρόσωπο" σχετικά με την φωτογραφία! Διαβάστε παρακάτω πως θα λάβετε μέρος σε αυτή την εξαιρετική απο κάθε άποψη συνάντηση.

Η ιδέα πίσω από το teachme meetup'17

Εδώ και πολύ καιρό εγώ και ο Πάνος σκεφτόμασταν να διοργανώσουμε μία ημέρα στην οποία θα μπορούσαμε να "σπάσουμε" τα δεσμά των υπολογιστών και της απόστασης. Καλή η σχέση μας μέσω ίντερνετ, αλλά τίποτα καλύτερο από την σχέση "πρόσωπο με πρόσωπο". Έχοντας εμπειρία προηγουμένων σεμιναρίων τα οποία διεξήχθησαν σε εξωτερικό χώρο και μέσα από τα οποία "νιώσαμε" την θετική σας ενέργεια αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα κορυφαίο meetup για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο θα είναι άρτιο σε κάθε τομέα, φυσικά θα έχει θέματα γύρω από την φωτογραφία και την επεξεργασία και όλα αυτά σε έναν εξαιρετικό χώρο για να περάσετε καλά απο κάθε άποψη!

Που και πότε θα διεξαχθεί το teachme meetup '17

Σεμινάριο TeachMe meetup'17

Εδώ και 3 μήνες ψάχναμε τον κατάλληλο χώρο της ετήσιας συνάντησης-σεμιναρίου "teachme meetup'17", θέλαμε να βρούμε έναν χώρο ο οποίος θα μπορούσε να μας βολέψει όσον αφορά τις απαιτήσεις τις διοργάνωσης αλλά πάνω απο όλα θα μπορούσε να εξασφαλίσει σε εσάς άνεση και ως προς την πρόσβαση αλλά και ως προς την παραμονή στον χώρο. Γι'αυτό τον λόγο διαλέξαμε τον καλύτερο χώρο με τα αρτιότερα στάνταρντ ποιότητας.

Το teachme meetup'17 θα διεξαχθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα δυτικά προάστια Αττικής. Στον κινηματογράφο "Σινέ Παράδεισος" ο οποίος βρίσκεται επι της οδού Ζάππα 4 στον Κορυδαλλό. Η χειμερινή αίθουσα του "Σινέ Παράδεισος" είναι μία φανταστική αίθουσα η οποία εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής του σεμιναρίου μας.

teachme meetup'17 - Σινέ Παράδεισος

Εκτός απο άρτιες συνθήκες για τις ανάγκες του σεμιναρίου, στον χώρο θα είναι ανοιχτό Bar του κινηματογράφου για να μπορέσετε να προμηθευτείτε αναψυκτικά ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε δεξιά και αριστερά. Όλοι οι παρευρισκομένοι που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στην αίθουσα για να μας απολαύσουν χωρίς να κουραστούν από την ορθοστασία!

Το teachme meetup '17 θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου 2017 (ημέρα Πέμπτη), η έναρξη του σεμιναρίου θα είναι στις 17:00 και η λήξη του σεμιναρίου θα είναι στις 21:00.

Πρόσβαση στο teachme meetup'17

Η αίθουσα του σεμιναρίου όπως έγραψα παραπάνω βρίσκεται στον Κορυδαλλό, μπορείτε να έρθετε μέσω του δικού σας μεταφορικού μέσου, μέσω ταξί ή κάποιου αστικού λεωφορείου. Η κοντινότερη στάση μετρό βρίσκεται 3,9 χιλιόμετρα και είναι η στάση "Αιγάλεω". Στην στάση "Αιγάλεω" θα υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο απο εμάς το οποίο θα σας παραλάβει απο εκεί πριν το σεμινάριο και μετά το τέλος θα σας μεταφέρει πίσω στον σταθμό. Οπότε, είτε με αυτοκίνητο/μηχανή, είτε με αστική συγκοινωνία, είτε με το δικό μας λεωφορείο, είτε με τα πόδια (αν είστε κοντά), δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μη πρόσβασης σας στο σεμινάριο μας!

Τι θα δούμε στο teachme meetup'17

Θέλουμε να καθιερώσουμε ένα ετήσιο "meetup", γι'αυτό το λόγο θέλουμε να σας δείχνουμε πολύ δυνατά πράγματα γύρω από την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας. Έτσι το πρώτο meetup του teachme.gr (σε συνεργασία πάντα με το photo-gfx.gr) θα σας δώσει πάρα πολλά εφόδια τα οποία είναι απαραίτητα να γνωρίζουμε αν θέλουμε να ασχοληθούμε (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) με την Τέχνη της Φωτογραφίας. Έχουμε ήδη έρθει σε συμφωνία με κορυφαίους συνεργάτες μας για να μας πλαισιώσουν σε αυτό το σεμινάριο και αυτό γιατί θέλουμε μέσα σε 4 ώρες να σας περάσουμε έναν τεράστιο πλούτο γνώσης!

Πάμε να δούμε σε ενότητες τις θα παρακολουθήσουμε στο σεμινάριο "teachme meetup":

Παραδείγματα σωστής επιλογής φακού

Το να μπορούμε να φωτογραφίζουμε σωστά, σημαίνει ότι ειμαστε γνώστες του φωτογραφικού εξοπλισμού μας. Μέσα από αυτή την ενότητα θα σας δείξουμε πως η σωστή χρήση ενός φακού μπορεί να απογειώσει ή να καταδικάσει τις φωτογραφίες μας. Θα δείχνουμε με "ζωντανά" δείγματα πως θα μπορέσουμε τελικώς να επιλέξουμε τον σωστό εξοπλισμό και έτσι να είμαστε βέβαιοι για το τι θα πετύχουμε αλλά και που να επενδύσουμε φωτογραφικά.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα για κάθε φωτογράφο που αναζητεί το καλύτερο!

Τεχνικές διαμόρφωσης φόντου σε μία φωτογράφιση!

Το να μπορεί ο φωτογράφος να είναι "άρχοντας του παιχνιδιού" και να διαμορφώνει το φόντο όπως ακριβώς επιθυμεί του δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Σε αυτή την ενότητα θα σας δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο ένας φωτογράφος μπορεί να πλάθει το φόντο όπως εκείνος επιθυμεί έτσι ώστε να του αλλάξει ύφος, χρώμα & εμφάνιση με απλές κινήσεις και έτσι να μπορεί ακόμη και σε έναν πολύ μικρό χώρο να ανταπεξέλθει με άνεση.

Επίσης ένα εξαιρετικό θέμα για κάθε φωτογράφο!

Εκμάθηση σωστής πόζας για να βγάλετε το απόλυτο απο τα μοντέλα σας

Οι περισσότεροι φωτογράφοι εκεί έξω πιστεύουν ότι το παν για την επιτυχία τους είναι η αγορά εξοπλισμού. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι η επιτυχία ενός φωτογράφου στηρίζεται στις φωτογραφίες που θα τραβήξουν και τι ακριβώς εκείνες "εκπέμπουν". Η πόζα και ο τρόπος διαμόρφωσης της "γλώσσας του σώματος" λέει τα περισσότερα σε μία φωτογραφία. Σε αυτή την ενότητα θα σας δείξουμε πόσο εύκολα θα μπορέσετε να αναδείξετε τα πλεονεκτήματα των μοντέλων σας και εννοείται να κρύψετε τα μειονεκτήματα τους. Μέσα απο πολύ απλές τεχνικές θα δείτε πόσο απλά και ακούραστα θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας και θα κάνετε τους πελάτες σας να σας λατρέψουν!

Χωρίς την γνώση της πόζας, δεν μπορεί να πετύχει κανένας φωτογράφος. Μια "must" ενότητα!

Τεχνικές φωτογράφισης πορτραίτων  μέσα από τους πιο συχνούς τρόπους φωτισμού

Μέσα από τις live εκπομπές φωτογραφίας σας έχουμε δείξει τους βασικούς φωτισμούς φωτογράφισης, σε αυτή την ενότητα θα σας δείξουμε πως θα τους κάνουμε πράξη και πόσο εύκολα θα μπορέσετε και εσείς να δημιουργείτε πορτραίτα με στοχευμένους φωτισμούς.

Λατρεμένη ενότητα η οποία θα σας ενθουσιάσει!

Παρουσίαση της κορυφαίας Make up arist, Ηλιάννας Βαλσαμάκη

Με μεγαλη μας τιμή θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι απο την Πάτρα, την Ηλιάννα Βαλσαμάκη! Η Ηλιάνα θα μας μιλήσει για την σημασία του φωτογραφικού μακιγιάζ και πως εκείνο μπορεί να αναδείξει σε απόλυτο βαθμό τις τελικές μας φωτογραφίες.

Μέσα από την βοήθεια της Ηλιάννας θα σας δείξουμε την διαφορά ενός πορτραίτου χωρίς αλλά και με μακιγιάζ. Θα δούμε την εντυπωσιακή διαφορά που θα κάνει στις φωτογραφίες μας και ταυτόχρονα τον ελάχιστο χρόνο που θα απαιτηθεί στην συνέχεια απο εμάς για να κάνουμε ρετούς.

Το πως θα έχουμε αψεγάδιαστες φωτογραφίες είναι αυτό που θα μας δείξει η Ηλιάνα. Τεράστιας σημασίας ενότητα για κάθε φωτογράφο!

Ομιλια του υποδιευθυντή παραγωγής της κορυφαίας εταιρείας ψηφιακών εκτυπώσεων "IconNet"

Η κορυφαία (και αγαπημένη μας) εταιρεία εκτυπώσεων "IconNet" θα είναι στο "teachme meetup'17" και μέσω του διευθυντή παραγωγής Γεώργου Παντελιά, ενός ανθρώπου με πολύ μεγάλη γνώση στις ψηφιακές εκτυπώσεις θα μας μιλήσει για την σημασία των χρωμάτων της τονικότητας & αντίθεσης (contrast) στην εκτύπωση. Πως θα μπορέσουμε να ελέγξουμε χρωματικά τις εικόνες μας, για τα χρωματικά profiles & color spaces των συσκευών τα οποία επηρεάζουν τις τελικές μας εκτυπώσεις και άλλα πολλά!

Μία άκρως χρήσιμη ενότητα για όλους όσους εκτυπώνουν φωτογραφίες ή ψηφιακά άλμπουμ, δηλαδή για όλους μας!

Τεχνικές δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ μέσα από το Photoshop με χρήση του daPanel

Ταυτόχρονα με την ομιλία του υποδιευθυντή της "Icon Net" θα σας δείξω μερικές πολύ εύκολες αλλά πανίσχυρες τεχνικές δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ με χρήση του "daPanel v3", της εφαρμογής που έχω δημιουργήσει για το Photoshop και μέσω της οποίας μπορούμε να δημιουργούμε πανέμορφα εικαστικά για ψηφιακά άλμπουμ σε ελάχιστο χρόνο και πάντα με τον απόλυτο έλεγχο της δημιουργίας.

Μέσα από αυτή την ενότητα θα δείτε ποσο εύκολα τα επόμενα ψηφιακά σας άλμπουμ θα αποτελλούν την "αιώνια" διαφήμιση της δουλειά σας!

Τεχνικές φώτο ρετούς μέσω του Adobe Photoshop & Lightroom

Σε αρκετές απο τις παραπάνω ενότητες θα έχουμε και χρήση του Adobe Photoshop & Lightroom. Έτσι θα δούμε και τεχνικές επεξεργασίας και οργάνωσης για να μάθουμε να τρέχουμε ταχύτερα και αποδοτικότερα απο ποτέ!

Μεγάλες προσφορές & δώρα

Όσοι τυχεροί καταφέρετε να έρθετε κοντά μας εκείνη την ημέρα (27 Ιουλίου 2017 στις 17:00) στο Cine Παράδεισος, εκτός απο την απίστευτη γνώση που θα αποκομίσετε θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κύκλους εκμάθησης του teachme.gr και του photo-gfx.gr σε μοναδικές τιμές που δεν θα έχουν ξαναγίνει. Ταυτόχρονα όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν πολλά δώρα! Οι προσφορές & η κλήρωση θα γίνει μετά το τέλος του σεμιναρίου, στις 21:00 και εαν το επιθυμείτε στην συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να φωτογραφηθούμε παρέα για να θυμόμαστε πάντα εκείνη την ημέρα!

Τιμή εισόδου στο σεμινάριο

Παραπάνω διαβάσατε τον πλούτο της γνώσης που θα κερδίσετε μέσα από το σεμινάριο, επίσης είδατε τον πανέμορφο χώρο που διαλέξαμε για την καλύτερη δυνατή σας άνεση, ταυτόχρονα η εκμίσθωση ειδικού λεωφορείου το οποίο θα σας μεταφέρει απο και προς τον σταθμό του μετρό ειναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε σεμινάριο. Αν βάλουμε μαζί και τις μοναδικές προσφορές αλλά και τα δώρα της κλήρωσης καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι αυτό το σεμινάριο μάλλον πρέπει να κοστίζει ακριβά για εκέινον που θα το παρακολουθήσει... Η αλήθεια είναι όμως ότι και εδώ θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Όλες οι παραπάνω παροχές σε κανονικές συνθήκες θα κόστιζαν ίσως και εκατοντάδες ευρώ. Το έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν ακόμη και για λιγότερες απο τις μισές παροχές. Ωστόσο ξέρετε την δική μας φιλοσοφία για ποιοτική και οικονομική εκμάθηση. Γι'αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να ορίσουμε την τιμή της εισόδου στα 19,99€. Ένα ουσιαστικά συμβολικό ποσό το οποίο θα μας επιτρέψει να καλύψουμε τα έξοδα του σεμιναρίου και να σας δώσουμε την απόλυτη εμπειρία!

Οπότε με μόλις 19,99€ θα έχετε εξασφαλισμένη την δική σας θέση στο "teachme meetup'17", μέσα απο την άνεση μία μοντέρνας κινηματογραφικής αίθουσας, θα μας δείτε απο κοντά, θα μάθετε εξαιρετικά πράγματα, θα ενημερωθείτε απο κορυφαίους επαγγελματίες, θα διασκεδάσετε, θα λάβετε μοναδικές προσφορές & θα μπείτε και σε κλήρωση δώρων!

Τιμή εισόδου & μπλούζα

Επειδή η μπλούζα του teachme.gr & photo-gfx.gr αρχίζει και γίνεται "τάση" και επειδή μας το ζητάτε διαρκώς, θα δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον θέλει να λάβει και μπλούζα να την παραγγείλει μαζί με την πληρωμή της εισόδου στου σεμινάριο. Το επιπλέον κόστος για την μπλούζα είναι στα 10€, ενος ποσού το οποιο θα πάει αποκλειστικά στην εκτύπωση!

Οπότε η τιμή εισοδου θα είναι στα 19,99€ και η τιμή εισόδου μαζί με αγορά μπλούζας θα είναι στα 29,99€!!!

Κατά την παραγγελία σας και σε περίπτωση που θέλετε και μπλούζα, καλό είναι να μας πείτε και το μέγεθος που θέλετε για να σας την έχουμε έτοιμη!

Τιμή εισόδου στο σεμινάριο & μπλούζα στα 29,99€

Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους & συνταξιούχους

Όπως σε κάθε μας σεμινάριο έτσι και στην πρώτη ετήσια συνάντηση του teachme.gr οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες θα έχουν μειωμένη τιμή. Έτσι όσοι φοιτητές, άνεργοι και συνταξιούχοι θέλουν να μας δουν απο κοντά και να παρακολουθήσουν το teachme meetup'17 θα μπορέσουν να το κάνουν με 14,99€ αντί για 19,99€. Μετά την παραγγελία σας και για να κλείσει η κράτηση σας, θα χρειαστεί να στείλετε ένα αποδεικτικό το οποίο θα πιστοποιεί την ένταξη σας στις παραπάνω ομάδες.

Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου

Όπως κάνουμε σε κάθε σεμινάριο (και κάτι που δεν κάνει σχεδόν κανείς άλλος), εκτός απο τον πλούτο των γνώσεων που θα λάβετε στο σεμινάριο, θα λάβετε και βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου για να μπορέσετε και επίσημα να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας και μετά την λήξη του "Teachme Meetup'17"!!!

Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Φωτογραφίας

Τρόπος πληρωμής

Η είσοδος στο σεμινάριο θα πρέπει να έχει "προπληρωθει". Δεν θα υπάρχει ταμείο στο σημείο του σεμιναρίου, επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσετε να μπείτε στην αίθουσα θα πρέπει να έχετε προκαταβάλει το πόσό της εισόδου. Μετά την προπληρωμή σας, το όνομα σας θα είναι σε λίστα την οποία θα έχει άνθρωπος μας στην είσοδο του κινηματογράφου.

Για να μπορέσετε να κλείσετε θέση (είτε απλή είτε με μπλούζα) θα πρέπει να κάνετε μία τραπεζική κατάθεση/μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315
Παναγιώτης Βλασόπουλος του Ζώη
IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Τιμή εισόδου: 19,99€
Τιμή εισόδου & μπλούζα: 29,99€
Τιμή εισόδου για φοιτητές, ανέργους & συνταξιούχους: 14,99€

Αφού κάνετε την πληρωμή στην συνέχεια θα μου στείλετε ένα μήνυμα είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του teachme.gr, ειτε μέσω email στο elislasop@gmail.com είτε μέσω facebook για να με ενημερώσετε και να κλειδώσει η παρουσία σας στο σεμινάριο!

Για πληρωμές μέσω PayPal μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία μέσω του photo-gfx.gr. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του "Teachme Meetup'17" στο photo-gfx.gr.

Ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό event!

Το teachme meetup'17 θα διεξαχθεί για μία φορά, δεν θα ακολουθήσει video σεμινάριο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μία και μοναδική ευκαιρία να μας δείτε απο κοντά, να μάθετε εξαιρετικά χρησιμα πράγματα, να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και ίσως να κερδίσετε και δώρα! Θα χαρούμε πάρα πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Απο την πλευρά μας κάναμε το καλυτερο δυνατό όσον αφορά την οργάνωση του σεμιναρίου, της ύλης αλλά και της τελικής του τιμής. Απο εσάς μένει να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά μαζί μας!

Σας περιμενουμε με μεγάλο ενθουσιασμό!

Για το "teachme meetup'17" μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω του ειδικού "event" που έχουμε στο facebook και το οποίο θα βρείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

Τα δώρα που θα μπουν στην κλήρωση είναι μία χορηγία του teachme.gr, photo-gfx.gr, της outlet video & της iconΝet.

Δείτε εδώ μερικά βίντεο σχετικά το meetup