Νέο επεισόδιο με επιστροφή στις συνεντεύξεις!

'Αλλη μια Τετάρτη ήρθε στην "καραντίνα" του "COVID-19", εμείς όμως απτόητοι συνεχίζουμε τις εκποπές "PhotoBros! Live", μάλιστα σε αυτό το επεισόδιο είπαμε να ενεργοποιήσουμε και πάλι τις συνεντεύξεις με επιτυχημένος φωτογράφους, με στόχο να σας δώσουμε μεγαλύτερη έμπνευση και να φωτογραφικά κόλπα!

Σύγκριση φωτογραφικού εξοπλισμού

Σε αυτό το επεισόδιο έτυχε να φωτογραφίσω ένα λιβάδι στην περιοχή που κατοικώ και χρησιμοποίησα διαφορετικό εξοπλισμό με στόχο την σύγκριση φωτογραφικού εξοπλισμού. Ο λόγος που σας δείχνουμε τέτοια συγκριτικά είναι να για να ανακαλύψετε φακούς και μηχανές που δεν έχετε ξαναδουλέψει και να μπορέσετε έτσι να δώσετε μια ευκαιρία ακόμη και σε παλαιότερο φωτογραφικό εξοπλισμό.

Σε αυτό το συγκριτικό φωτογράφισα με την Nikon D800, την Nikon D70 και πολλαπλούς φακούς. Στόχο είχα να σας δώσω την διαφορετική οπτική που μπορεί να έχει μια σκηνή όταν χρησιμοποιείται με διαφορετικό εξοπλισμό!

Μαζί μας ο φωτογράφος γάμου, Βασίλης Λουκάτος

Επανεκκινήσαμε τις συνεντεύξεις φωτογράφων και λοιπών δημιουργών με στόχο να τις καθιερώσουμε στις εκπομπές των PhotoBros! Live! Σε αυτή την εκπομπή μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας ο "Master of Details" φωτογράφος γάμου, Βασίλης Λουκάτος! Σε αυτό το μισάωρο που πέρασε "νεράκι" αναλύσαμε πολλές φωτογραφίες του, συζητήσαμε για εξοπλισμό, φωτογραφικές πατέντες και γενικότερα θέματα φωτογραφίας!

Μια πατέντα που μας έδειξε ο Βασίλης, ήταν ένα ιδιαίτερο φως LED, το οποίο θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Συντονιστείτε μαζί μας κάθε Τετάρτη στις 19:00

Η εκπομπή του teachme.gr με τίτλο PhotoBros! Live έχει γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια κάθε Τετάρτη στις 19:00. Αν θέλετε να μας "απολαμβάνετε" σε ζωντανή σύνδεση, συντονιστείτε μαζί μας είτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, είτε στο κανάλι μας στο youtube!